Bet 365- Vihreä vetojättiläinen

Hot

Tutut värit, vihreä, keltainen, valkoinen. Bet 365 on vedonlyöntisivusto, joka on varmasti monelle vedonlyöjälle todella tuttu paikka. Ja jos ei ole, niin suosittelemme ottamaan tämän vedonlyöntitoimiston yhdeksi vierailukohteeksi ja vakituiseksi sellaiseksi. Sivusto tarjoaa mainioita kertoimia ja paljon kohteita, joita ei välttämättä ihan joka vedonlyöntifirmalta löydykään.

Reippaasti yli 10 vuoden kokemus on sementöinyt tämän pelifirman suosion etenkin Iso-Britanniassa, mutta jalansijaa sillä on paljon muuallakin. Bonukset ovat mainioita, peliyhtiö tarjoaa livestreamia ilahduttavan monesta kohteesta. Pelisivuston käyttöliittymä ei ole ehkä se kaikkein mobiiliystävällisin, mutta kyllä ne kohteet sieltä löytyvät mukavasti.

Kaiken kaikkiaan varsin mainio kohdepankki, jolla pelaaminen on varsin mukavaa ja joustavaa. Portaaliin kuuluu myös pokeri ja casino, joten jos vedonlyöntimatsien alkuun on vielä aikaa, niin miksi et kävisi kokeilemassa näitä muita suosittuja pelejä.

Sivusto on saatavilla 17 eri kielellä, tosin näiden kielten joukossa ei ole valitettavasti suomenkieltä.

Vedonlyöntikohteet

Sivustolla on todella paljon erilaisia kohteita, ja kuten asiaan kuuluu, niin jalkapallo on vienyt kaikkein suurimman osan kohdevalikoimista. Vaikka näitä kohteita on paljon, jää tilaa myös paljon muulle. Baseball, Kriketti, Koripallo, Nyrkkeily, Golf, Jääkiekko, Moottoriurheilu, oikeastaan ihan mitä tahansa. Hauska lisä on erilaiset finanssialan vedot ja tietenkin erikoisvedot, joiden alta voi sitten löytyä ihan mitä tahansa.

Itse vetojen asettaminen on helppoa kuin heinänteko, siis oikeasti helppoa kuin mikä. Valitsemasi kohteet tulevat hyvin esille ruudun oikeaan yläreunaan, josta voit sitten muokata näitä ihan miten haluat. Kaunis layoutti on myös toimiva sellainen, joten pelien löytäminen on erittäin helppoa.

Live-vedot

Tämäkin sivusto on löytänyt sen minkä moni muukin sivusto. Livevedot ovat mainiosti esillä, ja niitä on paljon. Livevedoissa saa lyödä vetoa todella monesta asiasta ja tähän on todella panostettu. Livevetojen yhteydessä on kehitelty mainio seuranta, joka vastaa melkein sitä liveseurantaa. Sivun oikeassa reunassa oleva graafinen ottelukerronta on kivaa katseltavaa jos livekuvaa ei ole pelistä saatavana. Ja jos haluat vetää livevedot oikein legendaariselle tasolle, tarjolla on myös liveaudiota. Mikä olisikaan jännittävämpää kuin lyödä livevetoja ja kuunnella radiota?

Mobiili-vedot

Bet 365 sivustolla on saatavilla myös mobiiliversio, joka toimii melkein joka selaimella. Tämä tietää sitä, että pelaajalla on melkein millä tahansa mobiililaitteella mahdollisuus heittää vedot sisään. Mobiilisivustoa pääsee katsastamaan luonnollisesti myös tietokoneen selaimella ja jos oikea sivusto vaikuttaa liian monimutkaiselta, kuka estää vetojen lyömisen mobiilisivujen kautta? Mainio lisä ja antaa mahdollisuuden lyödä vetoa vaikkapa paikan päällä.

 

Asiakaspalvelu

Bet 365 ei voisi olla siinä maineessa missä se nyt on ilman toimivaa asiakaspalvelua. Suomenkieltä ei siis ole saatavilla, mutta englanniksi jutut hoituvat monella eri tapaa. Puhelin, Chat ja sähköposti ovat ne tämän hetken käytetyimmät kanavat, mutta jopa tavallista postia voi lähettää Bet 365 asiakaspalveluun.

Tätä sivuston osaa on erityisesti kehuttu ja se todellakin toimii niin kuin pitääkin sivuston muidenkin toimintojen kanssa.

Yhteenveto

Bet 365 tarjoaa nimensä mukaan vedonlyöntiä vuoden jokaisena päivänä. Valtava vetokokoelma ja toimiva mobiilivedonlyönti yhdessä kattavan livevedonlyönnin kanssa tekee tästä ykköskentän vedonlyöntipaikan. Vaikka suomenkieltä ei ainakaan toistaiseksi ole saatavilla, niin englanninkielellä kaikki sujuu kuin se kuuluisa tanssi. Tätä pelisivustoa voi kertoimienkin osalta suositella pelattavaksi ja se kannattaakin ottaa omiin kerroinvertailupaikkoihin ilman muuta.

10 Parasta Ilmaisvetoa

brought to you by xn--vedonlynticom-omb - site