betfair

Betfair – kokemuksia maailman johtavasta vedonlyöntipörssistä

Betfair antaa huomattavasti eteen muille vedonlyöntitoimistoille, mitä tulee suomalaisiin pelaajiin. Sen sivusto on nimittäin englannin kielellä ja ne joilta tämä kieli ei suju, ei pelaaminenkaan ole sieltä helpoimmasta päästä. Englanti on kuitenkin pääkieli niin netticasinolla kuin vedonlyönnissäkin, joten jos ”väärä” kieli ei haittaa, on kokonaisuutena Betfair varsin mainio vedonlyöntisivusto.

Betfarin suosio on suurta etenkin ulkomailla ja Betfairia pidetään yleisesti ottaen maailman suurimpana vedonlyöntisivuna. Sivusto tunnetaan ennen kaikkea siitä, että pelaajat voivat lyödä vetoa toisiaan vastaan ja että kohteita, niitä on sivustolla pilvin pimein. Voisikin sanoa että mitä kohdetta et täältä löydä, et sitä myöskään välttämättä tarvitse.

Vedonlyöntikohteet sekä ainutlaatuinen pelaajapörssi

Vaikka kohteita on todella paljon, niin ydinosaaminen on Betfairilla pelaajapörssin puolella. Pörssi tunnetaan myös vedonlyöntipörssinä, jossa itse pelaaminen poikkeaa tavallisesta pelaamisesta. Useimmiten vedonlyöntisivustolla pelataan pelinjärjestäjää vastaan, Betfairilla valtaosa pelaamisesta tapahtuu toisia pelaajia vastaan.

Tämä on periaatteessa Betfairille varsin kannattava asia, sillä sen saama tulos ei riipu ottelun tai tapahtuman tuloksesta, vaan se saa pienen korvauksen jokaisesta pelaajien tekemästä vedosta. Nerokas systeemi.

Pelaaminen tapahtuu ihan samalla lailla, kuin monella muullakin sivustoilla. Kohteita on oikeasti todella paljon ja lajivalikoimaa riittää. Suomea ei myöskään ole unohdettu, sillä Suomen palloilusarjoista on mukana myös ne alemmat divisioonat.

Kertoimia Betfairin sivustolla on laidasta laitaan ja varsinkin jalkapallon puolella kertoimet ovat joissain kohteissa todella mehukkaita.

Vetopörssi on asiaan vihkiytyneiden mielestä se ainoa ja oikea tapa lyödä vetoa ja voit palvelun avulla hypätä jopa vedonlyöntitoimiston rooliin. Parhaimmillaan tämä voi olla todella tuottoisaa, mutta joissain tapauksissa erittäin haastavaa. Kannattaa kuitenkin tutustua aiheeseen, sillä tämäkin on erittäin suosittu vedonlyöntilaji Betfairilla.

Sivuston ulkonäkö on melkeinpä samanlainen kuin monella muulla vedonlyöntisivustolla ja pelien pelaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Kattava kohdevalikoima vaatii paljon tilaa ja lajeja on todella paljon pelattavaksi. Sivustolla on myös hakutoiminto, jonka avulla kohteet kuitenkin löytyvät varsin helposti.

Kohteet tulevat sivustolle hyvissä ajoin ja joskus oikeaan aikaan oleminen oikeassa paikassa vaikuttaa positiivisesti jopa kertoimiin, joten tarkkaile sivustoa säännöllisesti.

Live-vedot

Betfairin live-osasto häviää monelle muulle vedonlyöntitoimistolle, mutta kattavan kohdevalikoiman lisäksi tätäkin lajia voi harrastaa tällä maailman suurimmalla vedonlyöntitoimistolla. Pelaajat voivat lyödä vetoa lähinnä tuloksista ja lajeja on tarjolla useita. Vaikka siis on kyse maailman suurimmasta vedonlyöntitoimistosta, ei sen live-vedonlyönti ole lähelläkään parasta mahdollista pelikokemusta.

Mobiili-vedot

Mobiilivetojen osalta Betfair onkin sitten ehkä jopa aikaansa edellä, sillä Betfairilla on käytössään useita erilaisia applikaatioita, joiden avulla voi lyödä vetoa Betfairin kohteista ja suorittaa myös vetopörssin toimenpiteitä. Kannattaa tutustua näihin tarkemmin vedonlyöntisivuston oman mobiiliosion kautta. Mutta tässä suhteessa Betfair näyttäisi olevan varsinainen edelläkävijä.

Talletukset ja nostot

Talletusvaihtoehtoja on useampia aina pankkitalletuksesta yleisimpiin luottokortteihin suosituimpiin luottokortteihin. Talletukset ovat nopeita ja tehokkaita ja ennen kaikkea turvallisia. Ja sama pätee myös nostoihin, jotka hoidetaan vedonlyöntitoimiston osalta tyylillä ja kohtuullisella nopeudella. Talletuksiin on saatavilla mukavia bonuksia, joten pelaajilla on tässäkin suhteessa asiat varsin mainiosti tällä vedonlyöntisivustolla.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelussa luotetaan Usein Kysyttyihin kysymyksiin ja ratkaisukeskukseen, joka tarjoaa mm. erilaisia videoita käyttäjille. Toki asiakaspalveluun saa myös yhteyden, mutta jos englannin kieli tuottaa vaikeuksia, kannattaa tarkistaa, josko asiaan löytyisi helpompi ratkaisu suoraan vedonlyöntitoimiston omilta sivuilta. Hieman erilainen lähestymistapa asiakaspalveluun, mutta ilmeisesti varsin toimiva, kun Betfair on noussut yhdeksi suosituimmaksi pelisivustoksi.

Yhteenveto

Betfair on hieman erikoisempi vedonlyöntisivusto, jolla on tarjota pelaajille kattava vedonlyöntiarsenaali, pelaajapörssi ja mainioita kertoimia. Englanninkielisyydestä huolimatta sivusto sopii varmasti kaikille asiaan vihkiytyneille ja monille muillekin. Ei ehkä ihan täyden kympin sivusto, mutta ei se siitä monilla osa-alueilla paljon jääkään.

Kuten jo nimikin hieman suomennettuna kertoo, on kyseessä reilu vetopaikka, jossa pelaajat viihtyvät. Bonukset ja erilaiset tarjoukset ovat enemmän kuin anteliaita ja kaikin puolin kyseessä on erinomainen vedonlyöntipaikka, vaikka ulkokuorikin on kiiltävä ja kaunis.