advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Betway - kertoimien parhaimmistoa

Hot
Betway on lähtenyt hieman omille teilleen kohdemäärien ja kertoimien suhteen. Suomenkielinen ja verovapaa vedonlyöntisivusto on satsannut nimenomaan kertoimien suuruuteen kohdemäärien kustannuksella. Vuonna 2006 perustettu casino ja vedonlyöntitoimisto on toiminut vakaasti jo usean vuoden ja siinä ajassa sivusto on noussut varmasti parhaiden vedonlyöntitoimistojen joukkoon.

Kohteita ei kuitenkaan ole vähän ja on niitä joka tapauksessa runsaasti, mutta vähemmän kuin netin suurimmilla vedonlyöntisivustoilla. Kertoimet ovat usein markkinoiden kärkiluokkaa ja näiden avulla sivusto päihittää useimmat muut vedonlyöntitoimistot. Huippukertoimet ja hyvät peruskohteet ovat kuitenkin täälläkin tarjolla, joten ei ole mitään syytä olla pelaamatta tällä ehkä jopa aliarvostetulla sivustolla.

Vedonlyöntikohteet

Kohdevalikoima ei ole siis kaikkein suurin, mutta se ei välttämättä ole huono asia. Karsinta on tapahtunut nimenomaan niistä pienemmistä lajeista kuten vesipoolosta ja kaiken maailman muusta ”turhasta”, jos sellaista voidaan sanoa tässä yhteydessä.

Perinteiset lajit onkin tällä sivustolla nostettu esiin ja niihin luotetaan vahvasti. Se tietää sitä että mainstreamin mukana kulkevat, jääkiekosta ja jalkapallosta pitävät pelaajat kokevat täällä laajan kokoonpanon kohteita. Myös Formula ykkönen on yksi niistä lajeista jotka ovat päässeet Betwayn siipien alle.

Näistä ja monesta muusta lajista löytyy runsain mitoin erilaisia kohteita ja markkinoiden parhaita kertoimia. Jalkapallosta kohdevalikoimassa on tarjolla alempien divaripelien vetoja. Jopa Suomesta on tarjolla mukavia kohteita divarista ja jopa kakkosesta.

Pelimuodot

Se mikä on iso plussa, on se, että tarjolla on ns. pitkävetoa ja tulosvetoa ja kaikkia pelejä voi pelata yksitellen tai kimpassa. Useissa kohteissa eri vaihtoehtoja on tosin melkoisen vähän, kun isoimmilla vedonlyöntitoimistoilla on jopa yli 100 kohdetta. Betwaylla on joissain isoimmissakin pelissä vain muutama kymmenen kohtaa joista valita. Näiden joukosta löytyy varmasti ne tärkeimmät, mutta joissain muilla sivustoilla tarjonta on laajempaa. Useita lajeja on kattavasti tarjolla, suosikkeihin lukeutuu tietenkin Tennis, Kriketti, Rugby ja nyrkkeily, maahockeytä unohtamatta.

Kohteiden kertoimet saa murtolukuina tai desimaaleina, joten jos olet jompaankumpaan tottunut, saat ne vaihdettua vetolistan yläosasta. Sivusto on muutenkin selkeä ja hyvännäköinen ja pelien kertoimet löytyvät todella helposti.

Live-vedot

Betwayn liveveto-osasto on kohtuullista keskitasoa, tai vähän sen yli. Pelattavaa on paljon ja se ei rajoitu pelkkään tulosvetoon monen muun sivuston tapaan. Live-vedot ovat nyt myös mahdollisia Betwayn oman Live- streamin ansiosta.

 Mobiili-vedot

Applen ja Androidin omistajille Betway tarjoaa myös mukavasti mobiiliapplikaatiota, jonka avulla pelit ja vedonlyönnit sujuvat todella mainioon tapaan. Ohjelmisto on sujuva ja helppokäyttöinen ja koko ajan tähänkin tehdään parannuksia jotta pelikokemus olisi optimaalinen kaikin puolin.

Talletukset ja nostot

Gluepay-palvelun avulla Betwaylle voi tehdä omassa verkkopankissa talletuksia, vaihtoehtoina ovat myös suosituimmat luottokortit ja kätevät nettilompakot. Voitot ovat verovapaita ja nostot ja talletukset sujuvat niin kuin pitääkin, nopeasti ja vaivattomasti. Pankkisiirroissa menee kolme päivää. Minimitalletus on tällä sivustolla 10 euroa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on toimivaa ja sitä saa myös suomeksi. Asiakaspalvelu on toiminnassa 24/7 ja siihen voi olla yhteydessä puhelimitse, live chatin ja puhelimen välityksellä. Meileihin vastataan todella nopeasti ja live chatissäkin on asiantuntevaa porukkaa paikalla. Niin pitääkin olla, sillä sivusto lupaa asiakaspalvelua peräti 15 eri kielellä. Pääasia että palvelua saa nopeasti ja kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Yhteenveto

Mainettaan parempi nettivedonlyöntisivusto tarjoaa tärkeimmät kohteet ja mainiot kertoimet. Asiallinen vedonlyönti  ei paljon muuta tarvitsekaan. Mikäli pelaat lähinnä päälajeja, Betway on oikea paikka sinulle vedonlyöntiin.  Markkinoilla voi olla suomalaisille pelaajille paljon parempiakin vedonlyöntipaikkoja, mutta tässä on yksi hyvä vaihtoehto pelaamiselle, mikäli muut paikat ovat jo kokeiltu. Hieman aliarvostettu vedonlyöntipaikka tarjoaa kuitenkin reippaita kertoimia ja varsin näppärän ja vaivattoman tavan pelata.

Mainio suomenkielinen toteutus ja kattavat otteluennakot ja tilastot, tekevät tästä erittäin miellyttävän paikan pelata ja voittaa. Vaikka kohdevalikoima ei ole kenties yhtä iso kuin monella muulla vedonlyöntitoimistolla, niin se ei estä tätä vedonlyöntisivustoa olemasta joillekin pelaajille se ykköspaikka pelaamiseen.