advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Formula 1 – Suomalaisten ikisuosikki

Autourheilun kuninkuusluokka Formula 1 on pitänyt pintansa yhtenä suomalaisten suosikki urheilulajina ja vedonlyönnin kohteena jo 1980 – luvulta ja Keke Rosbergin kultajoista lähtien. Lajin kotimaisesta suosiosta ovat pitäneet huolta näihin päiviin asti muun muassa sellaiset autourheilun gladiaattorit kuten JJ Lehto, Mika Salo, Mikä Häkkinen, Heikki Kovalainen, Kimi Räikkönen sekä tuoreimpana suomalaistähtenä Valtteri Bottas.

Näin kausi 2017 on edennyt

Ennen kauden 2017 alkua esillä oli kaksi isoa kotimaista kysymystä, saadaanko Suomeen jälleen F1-mestaruus kymmenen vuoden tauon jälkeen, ja jos ei, niin saavuttaisiko suomalaiskuski edes osakilpailu voiton ensimmäisen kerran sitten Räikkösen vuoden 2013 Australian avauskilpailun? Ensimmäiseen kysymykseen vastaus on valitettavasti ei mutta osakilpailuvoittoja Suomeen on tullut tällä kaudella jo kaksi kappaletta!

Kimi Räikkösen Ferrari on ollut tällä kaudella hyvin iskukykyinen, mutta jäämiehen tulokset ovat jääneet vaisuiksi milloin teknisten vikojen milloin epäonnisten kolarointien vuoksi. Kesällä spekuloitiin kovasti, että näinköhän se Räikkösen ura on nyt lopullisesti paketissa, mutta hieman yllättäen talli ja kuski ilmoittivat, että one more year. Näin ollen voimmekin kääntää katseet Räikkösen osalta jo kauteen 2018.

Valtteri Bottaksen ensimmäinen kausi Mercedeksen puikoissa sen sijaan on ollut lupauksia herättävä mutta suoritustason yllä pitäminen ei ole vielä nastolalaisella samaa tasoa kuin konkari tallikaveri Lewis Hamiltonilla tai moninkertaisella maailmanmestarilla Sebastian Vettelillä. Bottas kuitenkin saavutti Venäjän GP:ssä 30.04 uransa ensimmäisen osakilpailuvoiton ja kuin näyttääkseen ettei se ollut pelkkää onnea niin hän voitti myös Itävallan GP:n heinäkuun alussa. Bottas onkin ollut koko kauden mukavasti TOP 3 kahinoissa mutta se ei F1 maailmassa riitä. 08.10.2017 ajetun Japanin GP:n jälkeen on lähes varmaa, että Lewis Hamilton juhlii kauden päätteeksi maailmanmestaruutta. Kun kautta on jäljellä enää neljä osakilpailua, niin brittikuskin kaula Sebastian Vetteliin on 59 pistettä ja tallikaveri Bottakseen 72 pistettä.
 

Kertoimia maailmanmestaruudelle

Peliyhtiö Bet365 tarjosi kauden alla seuraavanlaisia mestaruuskertoimia: Lewis Hamilton – 2.10, Sebastian Vettel – 4.33, Valtteri Bottas – 6.00 ja Kimi Räikkönen – 9.00. Voidaan siis sanoa, että kertoimien laskijoilla on ollut aika hyvä näkemys siitä mitä tuleman pitää. Tällä hetkellä Hamilton maailmanmestaruuskerroin on enää 1.01, Vettelin 26.00 ja Bottaksen peräti 501.00. Moottoriurheilu on tietenkin aina arvaamatonta ja onhan niitä mestaruuksia ennenkin voitettu vasta päätösosakilpailuissa…

Formula 1 ja vedonlyönti

Formula 1 on sarjana todella mielenkiintoinen, mutta lisää mielenkiintoa tähänkin lajiin saa lyömällä vetoa eri vedonlyöntisivustolla. Eri vedonlyöntitoimistoilla on hieman erilaiset valikoimat Formulakohteiden suhteen, mutta jokaisella vedonlyöntisivustolla joka itseään sellaisena pitää, on varmasti jonkinmoinen tarjonta formulavedoista. Tsekkaa mitä oma suosikkisivustosi tarjoaa Formuloiden osalta ja käy katsastamassa myös kilpailevien sivustojen tarjonta ja tee kerroinvertailuja. Lyömällä vetoa formuloista voit tehdä myös itsestäsi voittajan ja halutessasi pääset korkkaamaan samanlaista shampanjaa mitä palkintopallilaiset kisan jälkeen ruiskuttavat toistensa päälle.

Formulavetojen avulla saat lisäjännitystä kisoihin ja parhaimmillaan kertoimet ja voitot ovat suorastaan ruhtinaallisia kun ajetaan vähänkin yllätyksellinen kisa. Ennakkosuosikkeja keskeyttää ja palkintopallille nousee uusia haastajia. Kertoimet ovat tuolloin kohdallaan.

Kauden 2017 kilpailuviikonloput ja osakilpailun voittaja:

24.-26.3. Australia        –           Sebastian Vettel

7.-9.4. Kiina                  –           Lewis Hamilton

14.-16.4. Bahrain         –           Sebastian Vettel

28.4.-30.4. Venäjä        –           Valtteri Bottas

12.-14.5. Espanja         –           Lewis Hamilton

25.-28.5. Monaco         –           Sebastian Vettel

9.-11.6. Kanada            –           Lewis Hamilton

23.-25.6. Azerdaidzan  –           Daniel Ricciardo

7.-9.7. Itävalta              –           Valtteri Bottas

14.-16.7. Iso-Britannia  –           Lewis Hamilton

28.-30.7. Unkari           –           Sebastian Vettel

25.-27.8. Belgia            –           Lewis Hamilton

1.-3.9. Italia                  –           Lewis Hamilton

15.-17.9. Singapore     –           Lewis Hamilton

29.9.-1.10. Malesia      –           Max Verstappen

6.-8.10. Japani             –           Lewis Hamilton

20.-22.10. Usa

27.-29.10. Meksiko

10.-12.11. Brasilia

24.-26.11. Arabiemiraatit