advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Ilmaisvedot – paras tapa tutustua vedonlyöntiin

Sanotaan että ilmaisia lounaita ei ole olemassakaan, mutta onko ilmaisvetoja? No onhan niitä, ja näitä tarjoavat aina silloin tällöin useimmat vedonlyöntitoimistot. Toki ilman sitä koukkua eivät vedonlyöntitoimistot näitäkään tarjoa, mutta tässä onkin olemassa ns. win-win tilanne. Vedonlyöntiyhtiö saa pelaajan kiinnostumaan vedonlyönnistä ja saa pelaajan rekisteröitymään asiakkaaksi ja pelaaja pääsee pelaamaan vedonlyöntipelejä täysin ilmaiseksi ja ilman riskejä. Mikä olisikaan parempi tapa tutustua vedonlyöntipeleihin kuin ilmaisveto?

Hyödynnä nämä vedonlyöntitarjoukset

  • Veikkaustoimisto
  • Button
  • Bonus
  • Rating
  • Description

Monet vedonlyöntitoimistot tarjoavat ilmaisvetoja

Jos et ole koskaan pelannut ulkomaisten vedonlyöntitoimistojen vedonlyöntipelejä, suosituksena on että etsit käsiisi vedonlyöntitoimiston, joka tarjoaa ilmaisvetoja. Ilmaisvedon rahallinen arvo ei välttämättä ole järin suuri, mutta ainakin saat mahdollisuuden kokeilla miltä tuntuu selata pelikohteita, mitä kaikkia kohteita löytyy ja miten rivien tekeminen ja järjestelmien käyttäminen sujuu. Ja mitä tärkeintä, pääset jännittämään omaa vedonlyöntilappua ja sitä, tuleeko siitä voittoa sinulle. Tämä ei maksa sinulle mitään, mutta parhaimmillaan se voi olla jonkun suuren asian alku.

Historia tuntee useampiakin tapauksia, jossa pelaaja on lähtenyt pokerin tai vedonlyönnin maailmaan ihan minimipanosten avulla ja noussut siitä pikku hiljaa todella isoille rahoille. Ja nyt puhutaan miljoonista euroista. Nuo summat eivät välttämättä ole ihan realistisia jokaiselle, mutta näinkin siinä voi käydä. No, joka tapauksessa pääset pelaamaan ilmaiseksi yhtä maailman suosituimmista pelimuodoista, nettivedonlyöntiä.
Ilmaisvetojen ehdot
Ilmaisvetojen kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä nämä tarjoukset ja kampanjat eivät yleensä kestä kovinkaan kauan, vaan puhutaan ehkä päivistä, korkeintaan viikosta tai parista. Kun huomaat tällaisen ilmaispeli-tarjouksen, ei ole mitään syytä miksi et käyttäisi sitä hyväksesi.
Ilmaisvetojen ohjeet ja säännöt kannattaa kuitenkin lukea todella tarkkaan, ennen kuin tartut tarjoukseen. Eri ehdot vaihtuvat nopeasti ja edellisen viikon samankaltainen kampanja voi sisältää ihan eri ehdot kuin edellinen kampanja. Ja on tästä sääntöjen luvusta muutenkin hyötyä. Samalla tutustut itse vedonlyöntisivustoon ja saat tärkeää tietoa eri pelilajeista.

Joissain ilmaisvedoissa voi olla ehtona se, että se tulee lyödä kohteeseen, jossa on tietyn kokoinen kerroin. Joissain vedoissa vaatimuksena on se, että teet minimitalletuksen, joka voi olla 10-15 euroa. On ehkä makuasia onko veto silloin enää ilmaisveto, mutta käytännössä se on niin, sillä et talleta juuri sitä rahaa. Minimitalletuksen tekemisellä vedonlyöntitoimisto haluaa usein varmistaa sen, että pelaaja todellakin tulee vedonlyöntitoimiston asiakkaaksi. Tällä myös varmistetaan se, että pelaaja voi käyttää kyseisen tarjouksen vain kerran ja usein ehdoissa on myös mainittu että kyseinen tarjous tulee lunastaa vain kerran per talous.

Usein näissä ilmaisvedoissa on myös ehtona se, että mahdollinen voittoraha tulee tallettaa tietyn verran, ennen kuin sen voi nostaa esimerkiksi omalle tilille. Jos saat vaikkapa kymmenen euron ilmaisvedon, ehtona voi olla että pelaat sen vähintään 20-kertaa, ennen kuin voit nostaa rahoja. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jos voitat vaikkapa tuolla 10 eurolla 50 euroa, et voi nostaa rahaa ennen kuin olet pelannut sivustolla 200 eurolla. Voi kuulostaa hurjalta, mutta näillä palautusprosenteilla parin sadan euron tekeminen suht turvallisilla kohdevalinnoilla ei välttämättä ole niin paha asia. Ja eurollakin voit voittaa vedonlyönnillä parhaimmillaan jopa useampia tuhansia euroja. Siinäpä porkkanaa kerrakseen ilmaisvedon ottamiselle…

Näiden lisäksi monet vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat riskittömiä vetoja ensimmäiseksi vedoksi, jotka ovat käytännössä ilmaisia vetoja. Näissä yhtiöt lupaavat palauttaa vedon panoksen tiettyyn summaan saakka mikäli veto ei osu nappiin. Ilmaista, riskitöntä ja ennen kaikkea jännittävää! Ilmaisvedon avulla on parhaimmillaan isot tuotot!