Jokerit yllätysvalmiilla nipulla KHL kauteen

10 Parasta Ilmaisvetoa

Kovalla kohulla ja kohinalla KHL-liigaan siirtynyt Jokerit aloitti kauden 2017-18 ryminällä. Ennätyksellinen voittoputki lupaa hyvää loppukautta ajatellen. 

Vedonlyöjille on siis mukavasti tulossa jälleen uutta pelattavaa ja Jokereiden myötä kiinnostus KHL:ää kohtaan nousee satavarmasti. Siitä oli osoituksena jo NordicBetin hyökkääminen sponsoririntamalle, ensin se ilmoitti olevansa Jokereiden vierasottelusponsori ja sen jälkeen tuli koko KHL-liigan sponsorisopimus ilmi. Isoja panostuksia, ilman muuta.

Hyödynnä nämä vedonlyöntitarjoukset

  • Num
  • Brand
  • Button
  • Bonus
  • Rating
  • Description

Joka tapauksessa Jokerit on siis lähes valmis alkavalle KHL-kaudelle. Erkka Westerlundin luotsaaman Jokeri-nipun kapteenia kuulemma kierrätetään kuukausittain ja elokuun kapteenina toimii mitä todennäköisimmin Riku Hahl. Tämä jo siitäkin syystä, että Jokereiden monivuotinen kapteeni, Ossi Väänänen on vielä sairastuvalla. Sairastuvalla Ossille pitävät vielä seuraa uusin värväys Juhamatti Aaltonen, Topi Jaakola ja Jani Rita muutaman muun pelurin lisäksi.

Ensimmäinen KHL-harjoitusottelu Jokereiden hallintaa

Jokereiden ensimmäinen KHL-ajan ottelu pelattiin torstaina 7.8. ja tuossa ottelussa vastassa oli Vladivostokin joukkue. Tikkurilassa pelattu KHL-harjoitusottelu päättyi Jokereiden voittoon 5-2. (1-1, 2-1, 2-0). Jokereiden maaleista vastasivat Moses, Mäki, Sallinen, Mäki ja Moses. Vierailta onnistuivat Davydov ja Ugarov.

Jokerit lähti otteluun seuraavalla kokoonpanolla, tähän kun saadaan vielä muutamat poissaolijat mukaan ja ehkä se yksi jokerikortti (Teemu), niin voidaan puhua melkoisen yllätysvalmiista nipusta. Kun porukkaa koutsaa vielä taikuri Erkka Westerlund, on mikä tahansa mahdollista.

Ykköskentällinen:

Niklas Hagman (9) – Niko Kapanen (39) – Steve Moses (12)

Daine Todd (3) – Ville Lajunen (47)

Kakkoskentällinen:

Johan Harju (90) – Kurtis McLean (71) – Linus Omark (67)

Oskari Korpikari (2) – Jere Karalahti (10)

Kolmoskentällinen:

Tommi Huhtala (61) – Peter Koukal (42) – Tomi Mäki (14)

Niko Peltola (77) – Santeri Saari (60)

Neloskenttä:

Jere Sallinen (76) – Riku Hahl (32) – Semir Ben-Amor (18)

Jere Sneck (22)

Maalissa :

Henrik Karlsson (1), varalla Riku Helenius (31)

Juhamatti Aaltosen, Ossi Väänäsen, Jani Ritan ja Topi Jaakolan lisäksi ottelussa eivät pelanneet Frank Gymer, Teemu Turunen, Saku Salminen, Severi Sillanpää, Eetu Pöysti, Ryan Gunderson, Jere Sneck, Atte Ohtamaa, joten pelipaikoista tulee todella ankara kilpailu.

Jokereiden KHL-kauden alkuun on vielä melkein kuukausi, kausi alkaa 4.9. kotiottelulla Dynamo Minskia vastaan.