Espanjan La Liga - Kahden kauppa

Primera División eli tutummin La Liga on Espanjan miesten jalkapallon korkein sarjataso ja yksi Euroopan kova tasoisimmista jalkapallosarjoista.

La Liga joukkueista ehdottomasti tunnetuimmat ovat kaksi futismaailman jättiläistä, Real Madrid ja FC Barcelona. Edellä mainitut suurseurat ovat vieneet 2000 – luvulla 14 mestaruutta tarjolla olleista 17:sta. Los Blancosin ja blaugranan riveissä onkin esiintynyt vuosien saatossa kymmeniä jalkapallohistorian suurimpia pelaajia ja tällä hetkellä seurojen paitoja kantavat yllään sellaiset vaatimattomat nimet kuin Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi. On lähes mahdotonta edes kuvitella, että joku muu nostaisi La Liga kauden päätteeksi mestaruuskannua ylös kuin jompikumpi näistä ilmiöistä.

Atletico Madrid ja Sevilla kasvat jättiläisten varjossa

Atletico Madrid on kiusannut ansiokkaasti jo tovin molempia suurseuroja ja persoonallisen Diego Simeonin käskyttämä joukkue pystyi voittamaan kaudella 2013-14 koko La Ligan ensimmäisen kerran sitten 1990-luvun. Simeonin ja seuran kannattajien harmiksi joukkue ei ole kuitenkaan onnistunut uusimaan mestaruutta vaan sarjataulukon paikka numero 3. on uusiutunut jo kolme vuotta perä jälkeen.

Sevilla on taistellut sijoilla 4 – 7 jo useamman La Liga kauden putkeen, mutta Eurooppa-liigassa joukkue on ottanut peräti kolme perättäistä mestaruutta. Joukkue on noussut pikkuhiljaa yhdeksi varteenotettavaksi haastajaksi Real Madridille ja Barcelonalle. Sevilla vahvistui kauden alla sellaisilla kovilla nimillä kuten Nolito ja Jesus Navas jotka suuntasivat Sevillaan Valioliigaseura Manchester Citystä.

 

Test1
Unibetilta riskitön 10€

Unibet tarjoaa 10€ riskittömän vedon uusille mobiiliasiakkaille.


20 euron mobiili-ilmaisveto

Nordicbet antaa yhteensä 170€ bonusta, joista 20€ ilmaisvetona


Yhteensä 100 eurolla ilmaisvetoja

Betfairilta saat 5 kertaa 20€ ilmasvetoja vetopörssiin.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla voit valita 40€ bonuksen

Vedonlyönti ja otteluiden seuraaminen

La Liga otteluiden seuraaminen on helpointa ja täysin ilmaista Unibet TV:n kautta. Peliyhtiö lähettää satoja tunteja ottelulähetyksiä oman livestream-palvelunsa kautta. Otteluiden katsomiseksi riittää, että olet rekisteröinyt itsellesi pelitilin ja siellä on rahaa yksi sentti, tai miksei enemmänkin. Kannattaa myös tutustua Unibetin kattavaan kymmeniä pelikohteita sisältävään live-veto valikoimaan samalla kun nautit huippujalkapallosta ilmaiseksi.

Mitä La Ligan mestarijoukkueen veikkaamiseen tulee, niin olet melko varma voittaja, jos sijoitat panoksesi Real Madridille tai Barcelonalle. Kun kolmas osa kautta on takana niin Barcelona johtaa sarjaa neljän pisteen turvin, ennen vahvasti kauden aloittanutta Valenciaa. Real Madrid on pisteen Valenciaa perässä. Kertoimet tälle triolle ovat tällä hetkellä FC Barcelona – 1.62, Real Madrid – 2.50 ja Valencia – 67.00. Valencian sijoittumiselle kolmen parhaan joukkoon voi myös vielä melkein tuplata rahansa kertoimella 1.73