Liiga – Suomen suurin ja kaunein urheilusarja

10 Parasta Ilmaisvetoa

Suomen suosituin urheilusarja on jo vuosikymmenien ajan ollut kotimainen jääkiekon mestaruussarja Liiga, jota on pelattu nykyisessä muodossaan vuodesta 1975 asti. Sarja tunnettiin vuoteen 2013 asti nimellä SM-liiga joka elää edelleen vahvasti kansan kielessä, mutta kuten vanha sanonta kuuluu, niin rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tyypillisesti syyskuusta huhtikuun loppuun kestävä Liiga-kausi pitää lätkäfaneja pihdeissään ympäri Suomen, sillä lähes tulkoon jokaisella suomalaisella, on se joku ”lempijoukkue”. Liigan katsojamäärät ovat kaikilla mahdollisilla mittareilla mitattuna suuremmat kuin millään muulla suomalaisella urheilusarjalla, jonka vuoksi sarjaa voidaan huoletta kutsua kotimaamme suurimmaksi ja kauneimmaksi.

Test1
Unibetilta riskitön 10€

Unibet tarjoaa 10€ riskittömän vedon uusille mobiiliasiakkaille.


20 euron mobiili-ilmaisveto

Nordicbet antaa yhteensä 170€ bonusta, joista 20€ ilmaisvetona


Yhteensä 100 eurolla ilmaisvetoja

Betfairilta saat 5 kertaa 20€ ilmasvetoja vetopörssiin.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla voit valita 40€ bonuksen

Pitkän ja pimeän talvikauden jälkeen sarja huipentuu siihen, kun pudotuspelit voittavan joukkueen kapteeni nostaa kevät auringon paisteessa pojan eli Kanada-Maljan suorin käsin kohti hallin kattoa. Samalla hetkellä fanit laittavat karnevaalit käyntiin ja paikalliset pahaa aavistamattomat suihkulähteet täyttyvät alastomista kiekkofaneista. 2010 – luvulla mestaruutta on juhlittu lähinnä Oulun Kärppien ja Tampereen Tapparan toimesta. Miten käy tällä Liiga-kaudella?

Vedonlyönti Liigasta

Liiga on vedonlyöjin silmin yksi ihanteellisimmista pelikohteista, koska se tarjoaa paljon pelattavia otteluita useana päivänä viikossa. Useimmat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat myös valtavan variaation erilaisia pelikohteita joilla lihottaa mukavasti pankkitiliä. Voit lyödä Liigaotteluiden parissa vetoa voittajasta, tuloksesta, maalimäärästä, maalintekijästä, avausmaalintekijästä, ja niin edelleen ja niin edelleen, sinä päätät! Yksi mielenkiintoisimmista ja tällä hetkellä kuumimmista pelimuodoista on tietenkin live-veto, joka antaa sinulle mahdollisuuden betsata reaaliaikaisesta samaan aikaan kun olet lihamuki kourassa jäähallin lehtereillä.

Kausi 2017-18

Kauden 2017-2018 alla Liigassa oli ainoastaan yksi ja ainoa mestarisuosikki, Tappara. Paperilla lähes ylivertainen Tappara lähti kauteen allaan vakuuttava saldo voittoja harjoituspeleistä sekä CHL:stä. Paluun penkin taakse tehneen Jukka Rautakorven piti marssia kirvesrintoineen tamperelaisten kolmanteen peräkkäiseen mestaruuteen leikitellen mutta alku kausi on ollut joukkueella hyvin tahmea. Mestarisuosikin viitta onkin repeytynyt pikkuhiljaa pieniksi kappaleiksi ympäri Suomea.

Tapparan vahvimmat haastajaehdokkaat JYP ja TPS ovat lunastaneet hyvin niihin kohdistuneet odotukset ja nämä joukkueet porskuttavat sarjankärkisijoilla vakuuttavilla otteilla ennen ensimmäistä maajoukkuetaukoa. Kaudella 2016-17 flopannut Kärpät on myös aloittanut tämän kauden vahvasti muistattaen kaikkia kiekkofaneja, ettei puolen Suomen joukkuetta kannata koskaan laskea ulos mestaruustaistelusta. Peliyhtiöt kuten Unibet ja NordicBet uskovat edelleen kumpikin Tapparaan tarjoten tamperelaisille mestaruuskertoimeksi 2.75. JYP:n mestaruuskerroin on sen sijaan 4.00 ja TPS:n 6.00 pintaan, kun vielä kauden alla puhuttiin huomattavasti suuremmista lukemista. Nyt jos koskaan kannattaakin hypätä jyväskyläisten tai turkulaisten kelkkaan ennen kuin kertoimet laskevat entisestään kuten sen entisen lehmän häntä.