Live streamit

Striimaus – katso urheilua ilmaiseksi netistä

Internetin myötä urheilun seuraaminen on muuttunut radikaalisti. Enää ei riitä että ne NHL:n tulokset katsotaan aamulla tekstiteeveestä sivulta 235, vaan fanaattisimmat katsojat haluavat seurata pelit suorana televisiosta.  Nämä ns. live streamit toimivat pohjana kohteitten seurannalle ja tämän rinnalle lisätään tietokoneen ruudulle reaaliaikaiset laukaisukartat ja kentälliset ja ehkä vielä sitten nettiradion kautta selostaja pauhaamaan taustalle.

Myös Formula ykkösistä ei enää riitä se, että legendaarinen Matti Kyllönen selostaa intensiivisesti kisoja Monacon katuradalta, vaan heitetään kehiin englanninkielinen selostaja, tietokoneelle samat ajanottosysteemit joita tallit katsoo varikkosuoralla ja vielä siihen vaikkapa iPadille viereen ratakartta jossa näkyy reaaliaikaisesti kunkin auton GPS-sijainti. Sanotaan että tieto lisää tuskaa, mutta ehkä näissä tapauksissa se tuska on kääntynyt jännittämiseksi ja tiedon hyväksi käyttämiseen.

Parhaat vedonlyöntitarjoukset:

Nettiseuranta ja live-vedot

Ja mitä tulee jännittämiseen, niin jos lajiin kuin lajiin haluaa vielä lisäjännitystä, niin ainahan kisasta tai ottelusta voi lyödä vetoa. Vedonlyönti ennen tapahtumaa suoritetaan sillä tuntemuksella ja taustatiedoilla mitä pelaajalla on tapahtumasta nimenomaan ennen tapahtumaa. Sitten on olemassa vielä intensiivisempi vedonlyönti, nimittäin live-vedonlyönti. Tämän lajin aktiivit harrastajat tietävät että kyseessä on todella intensiivinen tapahtuma, jossa voit siis lyödä vetoa vaihtuvilla kertoimilla ottelun eri tapahtumista.

Livevedonlyönnin kylkiäisenä tulee pelaajalle myös mahdollisuus katsoa urheilua ilmaiseksi netistä ja voit vedonlyöntiyhtiöiden streamien kautta katsoa jopa lajeja joita ei täällä koti-Suomessa näytetä millään kanavalla. Usein riittää että sinulla on pelitilillä pelirahaa tai olet vaikkapa lyönyt ottelusta vetoa ennen ottelua. Livestreamit ovat varsin hyvälaatuisia ja niitä on ilo katsoa samalla kun lyö vetoa. Vedonlyöntitoimistot haluavat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja livestreamien näyttäminen on jälleen yksi lisänaula siihen arkkuun miksi vedonlyöntitoimistot houkuttelevat pelaajia pelaamaan netin vedonlyöntisivustoilla.

Varsin monet urheilulähetykset ovat siirtyneet television puolella maksukanaville, joten pelaajien pitää usein etsiä suorat lähetykset jostain muualta tai maksukanavilta. Katsojille on tarjolla monenlaisia ja monenhintaisia paketteja, mutta mikäli haluaisi seurata lajia kuin lajia niin pitäisi maksaa pitkä penni lajien seuraamisesta. Mutta miksi maksaa katsomisesta, kun voi katsoa ilmaiseksi? Netti on tietenkin täynnä enemmän ja vähemmän heikompilaatuisia nettistreameja, joihin päälle lätkitään mitä kummallisimpia mainoksia. Usein nämä lähetykset ovat myös useampia minuutteja myöhässä, joten livevetojen seuraamiseen niistä ei juurikaan ole. Ja onhan se ihan järkyttävää jos naapuri juhlii vaikkapa MM-jääkiekon finaalin Suomen tekemää maalia pari minuuttia etukäteen. Toisaalta jos näet samaisen naapurin kampeamassa televisiota parvekkeelta alas, voit säästää nettistreamin avulla useamman satasen kun ehdit laskea kymmeneen tietoisena tapahtumista.

Tämän takia yksi parhaista ilmaisten streamien katselupaikoista. Ja kun siinä samalla voi vielä lisätä omaa jännitystä lyömällä vaikkapa vetoa siitä kumpi joukkueista tekee seuraavan maalin tai mikä joukkue ottaa seuraavan keltaisen kortin jalkapallo-ottelussa. On tietenkin oma viehätyksensä seurata peliä teksti-tv:tä ja esimerkiksi vakiokierroksen otteluiden seuraaminen tummataustaiselta tekstarilta. Jopa retroa. Nykyaikaista on kuitenkin seurata matsia netistä ja laittaa samalla vaikkapa kännykällä muutamat livevedot vedonlyöntitoimistojen mobiilisivustolla.

Jos tiedät että on tulossa jokin huippumatsi tai jokin muu urheilutapahtuma, kannattaa katsastaa vedonlyöntitoimistojen tarjonta kyseiseen tapahtumaan. Useat vedonlyöntitoimistot tarjoavat myös mainioita tulospalveluita jotka tarjoavat reaaliaikaista ja monipuolista tapahtumatietoa suoraan pelaajan näytölle. Tämä on se tämän päivän teksti-tv, mutta päivitettynä versioon 2.0 tai jopa 3.0.

Vedonlyöntiyritysten tarjoamat nettistreamit ovat korkealaatuisia ja niitä on useista eri lajeista. Eri vedonlyöntitoimistot suosivat hieman eri lajeja, joten tekemällä vertailua voit saada huippu-urheilua seurattavaksi useamman tunnin ajaksi vaikka joka päivä.