advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Maalintekijäveikkauksella mielenkiinto säilyy läpi ottelun

Maalintekijäveikkaus on mielenkiintoinen vedonlyöntimuoto, jossa veikataan juurikin sitä mitä otsikkokin kertoo. Pitkä- tai tulosvetojen lopputulokseen perustuvista vedoista poiketen maalintekijäveikkauksessa on tarkoitus veikata sitä, saako joku otteluun osallistuva pelaaja maalin nimiinsä vai ei. Näiden lisäksi maalintekoveikkaukseen voi kuulua myös se, että tekeekö kyseinen pelaaja pelissä ensimmäisen maalin, tai jopa hattutempun.

Kertoimet ovat olemassa myös sille, että pelaaja ei tee maalia ja nämä kertoimet ovat usein aika pieniä. Onhan useimmiten selvästi todennäköisempää, että kovakaan maalinsylkijä ei virallisessa ottelussa tolppien väliin osu.

Maalintekijä-vedossa on olemassa myös vetomuoto, jossa veikataan ottelun viimeistä maalintekijää. Tämä veto säilyy tietenkin elossa aivan viimeisille sekunneille saakka ja sehän vasta onkin jännittävää jos saat vedon kiinni esimerkiksi kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua. Tuolloin toivot varmasti että se loppusummeri tai tuomarin pilli viheltäisi ottelun päätöksen merkiksi.

Parhaat lajit maalintekijäveikkaukseen

Kaikkiin otteluihin ei ole olemassa omaa maalintekoveikkausta, mutta kyseinen vetomuoto on taatusti tarjolla isoimmissa jalkapallo-otteluissa ja jääkiekko-otteluissa. Maalintekijä-veto on mainio tapa lisätä hieman lisää jännitettävää seurattavaan otteluun ja kun oma veikattu pelaaja tekee sen maalin oikeaan aikaan, niin ilohan siinä on ylimmillään kun pelitilille napsahtaa pelirahaa onnistuneesta vedonlyönnistä.

Ja jos olet ennen ottelua nähnyt tilastoista, että paikkoja on ollut aikaisemmin ja että muutenkin tietyn pelaajan peli kulkee, niin miksi et laittaisi pientä tai hieman isompaa panosta sille kertoimelle, että se maali tai parikin sieltä tulee.

Parhaat sivustot maalintekijävetoihin

Isoimmilla vedonlyöntiyhtiöillä on luonnollisesti paljon myös maalintekijävetoja ja yhtiöt kuten UnibetBetsson ja Nordicbet ovat kaikki tämän pelialan kärkikaartia. Kohteiden määrä vaihtelee otteluittain ja joissain otteluissa voi olla tarjolla pelkästään muutaman maalitykin kertoimet maalintekoon. Isoimmissa otteluissa onkin sitten tarjolla kaikki mahdolliset pelaajat aina vaihtopelaajia myöten.

Edellämainittujen jättiläisten lisäksi kannattaa vertailla kertoimia myös tuoreemmilta vedonlyöntisivustoilta. Esimerkiksi Guts, Rizk ja ComeOn tarjoavat järjestäen myös korotettuja kertoimia varsinkin isompiin otteluihin. Voikin hyvin olla, että löydät parhaan kertoimen juuri näiltä pienemmiltä sivustoilta.

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Variaatioita maalintekijävetoihin

Mutta pelattavat kohteet eivät tietenkään lopu tähän. Kun ollaan vedonlyöntimaailmassa, voidaan lyödä vetoa käytännössä mistä vaan. Pääset lyömään vetoa myös siitä, että tekeekö pelaaja maalin molemmilla puoliajoilla tai vaikkapa jääkiekon puolella kahdessa eri erässä.  Erilaisia vetoja on olemassa paljon ja jokainen vedonlyönti tuo aina silloin tällöin markkinoille myös uusia kohteita ja tapoja veikata oikeita maalintekijöitä.

Kertoimet näissä tapahtumissa noudattelevat eri tapahtumien todennäköisyyksiä. Erittäin herkullinen tilanne on silloin, kun olet veikannut tietyn pelaajan tekevän maalin, mutta huomaat että pelaaja on vaihtopenkillä. Valmentaja ottaa hänet kuitenkin vartti ennen ottelun päättymistä kentälle. Tietyillä tapahtumilla on isot kertoimet ja etenkin niissä vedoissa, joissa veikataan tietyn pelaajan hattutemppua, kertoimet ovat kovia. Ja se sitten palkitseekin kun olet veikannut kyseisen pelaajan hattutemppua

Viihdettä ja isoja voittoja maalintekijävedoilla

Maalintekijä-veto on oiva lisä omaan vedonlyöntiarsenaaliin ja tällä vetomuodolla saa rutkasti jännitystä niihin otteluihin, joita seuraat tai joihin olet asettanut muita vetoja. Maalintekijäveto ei ole siis pelkkää maalintekijän veikkaamista, vaan samaan vetokategoriaan kuuluvat siis ensimmäisen ja viimeisen maalin tekijät, hattutemput, tekeekö maalin oikealla vai vasemmalla jalalla, tolpan kautta… mahdollisuudet ja kertoimet ovat todellakin rajattomat näissä tapauksissa. Oikealla veikkaukselle vedonlyöjä voi todellakin tehdä upeita lunastuksia.

Maalintekijäveikkaus on jännittävää myös live-vedossa ja tarkkailemalla ottelutapahtumia, voit hyvinkin olla kärryillä siitä, kuka voisi mahdollisesti olla seuraava maalintekijä. Jos olet todellinen guru, voit jopa arvata oikein vierasjoukkueen pelaajan joka tulee vastahyökkäyksestä tekemään puskumaalin kotijoukkueen maalivahdin taakse. Kertoimet näille erikoistapauksille ovat varsin houkuttelevia ja ainahan niitä kannattaa kokeilla ottaa omaan vedonlyöntiin mukaan.