Maalintekijäveikkauksella mielenkiinto säilyy läpi ottelun

Maalintekijäveikkaus on mielenkiintoinen vedonlyöntimuoto, jossa veikataan juurikin sitä mitä otsikkokin kertoo. Maalintekijäveikkauksessa on tarkoitus veikata sitä, saako joku otteluun osallistuva pelaaja maalin nimiinsä vai ei. Näiden lisäksi maalintekoveikkaukseen voi kuulua myös se, että tekeekö kyseinen pelaaja pelissä ensimmäisen maalin, tai jopa hattutempun. Kertoimet ovat olemassa myös sille, että pelaaja ei tee maalia ja nämä kertoimet ovat usein aika pieniä. Maalintekijä-vedossa on olemassa myös vetomuoto, jossa veikataan ottelun viimeistä maalintekijää. Tämä veto säilyy tietenkin elossa aivan viimeisille sekunneille saakka ja sehän vasta onkin jännittävää jos saat vedon kiinni esimerkiksi kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua. Tuolloin toivot varmasti että se loppusummeri tai tuomarin pilli viheltäisi ottelun päätöksen merkiksi.

Kaikkiin otteluihin ei ole olemassa omaa maalintekoveikkausta, mutta kyseinen vetomuoto on taatusti tarjolla isoimmissa jalkapallo-otteluissa ja jääkiekko-otteluissa. Maalintekijä-veto on mainio tapa lisätä hieman lisää jännitettävää seurattavaan otteluun ja kun oma veikattu pelaaja tekee sen maalin oikeaan aikaan, niin ilohan siinä on ylimmillään kun pelitilille napsahtaa pelirahaa onnistuneesta vedonlyönnistä. Ja jos olet ennen ottelua nähnyt tilastoista, että paikkoja on ollut aikaisemmin ja että muutenkin tietyn pelaajan peli kulkee, niin miksi et laittaisi pientä tai hieman isompaa panosta sille kertoimelle, että se maali tai parikin sieltä tulee.

Isoimmilla vedonlyöntiyhtiöillä on luonnollisesti paljon myös maalintekijävetoja ja yhtiöt kuten UnibetBetsson ja Nordicbet ovat kaikki tämän pelialan kärkikaartia. Kohteiden määrä vaihtelee otteluittain ja joissain otteluissa voi olla tarjolla pelkästään muutaman maalitykin kertoimet maalintekoon. Isoimmissa otteluissa onkin sitten tarjolla kaikki mahdolliset pelaajat aina vaihtopelaajia myöten.

Mutta pelattavat kohteet eivät tietenkään lopu tähän. Kun ollaan vedonlyöntimaailmassa, voidaan lyödä vetoa käytännössä mistä vaan. Pääset lyömään vetoa myös siitä, että tekeekö pelaaja maalin molemmilla puoliajoilla tai vaikkapa jääkiekon puolella kahdessa eri erässä.  Erilaisia vetoja on olemassa paljon ja jokainen vedonlyönti tuo aina silloin tällöin markkinoille myös uusia kohteita ja tapoja veikata oikeita maalintekijöitä.

Kertoimet näissä tapahtumissa noudattelevat eri tapahtumien todennäköisyyksiä. Erittäin herkullinen tilanne on silloin, kun olet veikannut tietyn pelaajan tekevän maalin, mutta huomaat että pelaaja on vaihtopenkillä. Valmentaja ottaa hänet kuitenkin vartti ennen ottelun päättymistä kentälle. Tietyillä tapahtumilla on isot kertoimet ja etenkin niissä vedoissa, joissa veikataan tietyn pelaajan hattutemppua, kertoimet ovat kovia. Ja se sitten palkitseekin kun olet veikannut kyseisen pelaajan hattutemppua

Maalintekijä-veto on oiva lisä omaan vedonlyöntiarsenaaliin ja tällä vetomuodolla saa rutkasti jännitystä niihin otteluihin, joita seuraat tai joihin olet asettanut muita vetoja. Maalintekijäveto ei ole siis pelkkää maalintekijän veikkaamista, vaan samaan vetokategoriaan kuuluvat siis ensimmäisen ja viimeisen maalin tekijät, hattutemput, tekeekö maalin oikealla vai vasemmalla jalalla, tolpan kautta… mahdollisuudet ja kertoimet ovat todellakin rajattomat näissä tapauksissa. Oikealla veikkaukselle vedonlyöjä voi todellakin tehdä upeita lunastuksia.

Maalintekijäveikkaus on jännittävää myös live-vedossa ja tarkkailemalla ottelutapahtumia, voit hyvinkin olla kärryillä siitä, kuka voisi mahdollisesti olla seuraava maalintekijä. Jos olet todellinen guru, voit jopa arvata oikein vierasjoukkueen pelaajan joka tulee vastahyökkäyksestä tekemään puskumaalin kotijoukkueen maalivahdin taakse. Kertoimet näille erikoistapauksille ovat varsin houkuttelevia ja ainahan niitä kannattaa kokeilla ottaa omaan vedonlyöntiin mukaan.

Tulevissa jalkapallon MM-kisoissa tullaan jälleen näkemään varmasti ennätysmäärä vedonlyöntikohteita ja maalintekijä –veto tulee olemaan varmasti yksi suosituimmista kohteista Brasilian kisojen aikana. Kannattaa ehdottomasti katsoa jokaisen ottelun maalintekijä-vedon kertoimet ja lisätä omaa jännitysmomenttia tuleviin kisoihin ja otteluihin. Hattutemppujakin tullaan kisoissa todennäköisesti näkemään, arvaatko sinä oikein kenen ruuti on kaikkein kuivinta?