advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Moniveto

Moniveto on veikkauspelien ultimaatio

Moniveto on periaatteessa Tulosvetoa, mutta huomattavasti haastavampaa. Monivedossa on nimensä mukaan kyse useamman ottelun tuloksen veikkaamisesta, ja kertoimet ovat usein sen mukaisesti enemmän kuin kunnossa. Netissä pelattavat monivedot tarjoavat perinteisesti parempia kertoimia ja laajempia kohdevalikoimia ja monelle voi jopa tulla yllätyksenä, että tätä Veikkauksella suureen suosioon noussutta peliä voi todella mainiosti pelata myös netin lukuisilla vedonlyöntipaikoilla.

Monivedon ominaisuuksia
Laajemman kohdevalikoiman lisäksi vedonlyöntitoimistot tarjoavat pienemmän rivihinnan minimissään. Veikkauksen minimiveto on yleensä 0,2 euroa per rivi, kun se vedonlyöntitoimistoilla on 0,1 euroa. Näin ollen kaikilla veikkaajilla on mainiot mahdollisuudet hakea yllätysrivejä huomattavasti halvemmalla. Ja kun kertoimet ovat kautta linjan paljon parempia, niin monivedon pelaamiselle netin eri vedonlyöntitoimistolla ei ole mitään estettä.

Kohteet
Kohteita on tarjolla pilvin pimein. Joka päivä on mahdollista lyödä monivetoa ja suosituimpia kohteita ovat erilaiset jalkapallon ja jääkiekon tapahtumat. Jalkapallon osalta monivetolistalla ovat usein nimenomaan Valioliiga ja Serie A, Espanjan ykkösliigaa unohtamatta. Kesäisin monivetoa pääsee pelaamaan myös Veikkausliigasta, joka onkin varsin piristävää kansainvälisten kohteiden puristuksessa. Lätkä on myös ihanteellinen laji monivedolle, kun sarjoja on monta. Joskus voidaan yhdistää jopa eri otteluita eri liigoista, mutta esimerkiksi KHL, Liiga, Elitserien ja NHL ovat itsessäänkin huikeita kohteita.

Yleensä monivedossa kohteita on kaksi tai kolme ottelua, harvemmin pääsee lyömään vetoa neljän eri ottelun tuloksesta. Ja jos tuolloin osuu oma veikkaus kohdilleen ja olet vielä otteluita kohtuullisilla panoksilla pelannut, olet varmasti tyytyväinen. Peli onkin periaatteessa useamman tulosvedon yhdistäminen samaan lappuun, eli järjestelmä.

Monivedon kertoimet
Kertoimet ovat muuttuvia ja ne muuttuvat sen mukaan, miten kyseisiä pelituloksia pelataan. Luonnollisesti isoimmat kertoimet ovat niillä peleillä, joissa on harvinaisempia kertoimia ja useat pelaajat nimenomaan hakevat näitä kertoimia omaan haaviinsa.

Moniveto on haastava pelilaji, mutta samalla haastavuuden lisäksi tulee myös isompia voittoja kuten esimerkiksi tulosvedossa, jossa pelataan vain yhtä kohdetta. Veikkauksella on olemassa supermoniveto, jossa kertoimet nousevat vieläkin korkeammalle, näitä kohteita nähdään myös netin vedonlyöntipaikoissa. Veikkauksella näitä monivetoja on ainoastaan niin, että veikkaus asettaa tietyt kertoimet tietyille monivetoon kuuluville peleille. Ulkomaisilla vedonlyöntiyhtiöillä pelaajalla itsellään on mahdollisuus yhdistää eri otteluiden tulosvetoja juurikin monivedoksi.

 

 

Netissä Moniveto tunnetaan usein nimellä Super Score. Tavoitteena on tietenkin saada kaikki ottelut oikein, ja kun näin käy, niin palkinnot nousevat kivojen kertoimien ansiosta lähes tähtitieteellisiksi. Usein Super Score –pelin jakavat useampi vedonlyöntitoimisto keskenään. Tämä ei ole pelaajan kannalta ollenkaan huono asia, sillä vetorahat menevät siihen yhteen ja samaan pottiin ja tuo potti kasvaa pelaajamäärän takia todella isoksi. Ja tässäkin pätee sama asia, että kun kertoimet ovat isot, niin myös voitot ovat suuret.

 

Kannattaa tutustua
Mikäli et ole vielä monivetoa kokeillut Veikkauksella tai niillä paremmilla netin vedonlyöntisivustoilla, niin nyt on korkea aika tutustua kyseiseen varsin kiehtovaan lajiin. Kertoimet ovat entistäkin korkeampia ja voi sitä jännitystä kun onnistuminen on viimeisestä maalista kiinni. Kertoimet voivat todellakin nousta viisi tai kuusinumeroisiksi ja omasta panoksestasi riippuu se, paljonko sitten loppujen lopuksi kyseisestä vedosta oikein nettoat.

Tutustu parhaiden vedonlyöntitoimistojen mainioon tarjontaan ja pistä omat monivetosi vetämään. Voit yllättyä positiivisesti näiden sivustojen tarjoamista mahdollisuuksista ja huippuluokan kertoimista. Hae ennemminkin isoja yllätyslukemia, sillä niissä se isoin kerroin on piilossa. Se tietenkin maksaa sinulle enemmän, mutta olet silloin paljon paremmissa asetelmissa jos ottelussa tehdään hieman keskimääräistä enemmän maaleja. Tuolloin panostaminen kannattaa ja nyrkkisääntönä onkin se, että kun laitat useampia tuloksia samaan lappuun, maksimoit oman osumisesi oikeaan tulokseen.