NHL - maailman tunnetuin ja kovatasoisin jääkiekkoliiga suomalaisten veikkauskohteena

10 Parasta Ilmaisvetoa

NHL tai suomalaisittain änäri on varmasti kaikille jääkiekosta kiinnostuneille vedonlyöjille tuttu juttu. Innokkaimmat seuraajat katsovat joka yö eri joukkueiden otteita rapakon takaa ja viime vuosina olemme saaneet nauttia myös NHL-joukkueiden vierailuista täällä Euroopassa.

Vedonlyöjälle NHL on herkullinen kohde. Pelejä on lähes joka päivä, vai pitäisikö sanoa suomalaisittain joka yö ja kilpailevien joukkueiden määrän takia kohteita riittää yllin kyllin. Kun tähän lisätään vielä se, että voit myös päivällä lyödä omat vetosi tiskiin ja katsoa aamulla herättyäsi miten matsit päättyivät, voidaan puhua lähes täydellisestä vedonlyöntilajista. Täydellisen siitä tekisi tietenkin se, että nähdäkseen suurimman osan matseista ei tarvitsisi kukkua yöllä live-vetojen parissa. Mutta kaikkea ei voida saada ja pitää olla tyytyväinen siihen mitä on tarjolla.

NHL vilisee suomalaisia kiekolegendoja, joista mainittakoon Mikko Koivu, Jussi Jokinen ja Granlundin veljekset sekä uusi staroja kun Patrik Laine ja Sebastian Aho. Tämä lisää
huimasti Pohjois-Amerikan liigaan kohdistunutta mielenkiintoa.

NHL veikkaus: pelimuotoja on runsaasti

NHL tarjoaa perinteisten pitkäveto ja tasoitusvetojen lisäksi paljon muutakin pelattavaa. Koko vedonlyöntiarsenaali on käytettävissä ja isoimmissa otteluissa erilaisia vetokohteita on pitkälti toista sataa. Näihin kuuluvat mm. otteluiden tulosvedot, erien tulosvedot, maalintekijävedot, otteluiden kokonaismaalimäärät, kotijoukkueen ja vierasjoukkueen maalimäärät. Jääkiekko on maailman nopein joukkuepeli ja live-veto on tässä lajissa todella tapahtumarikas tapahtuma. Live-vedolla saat kuitenkin peliin ylimääräistä jännitystä ja kokeneena lajin seuraajana voit varmasti käyttää omaa tietämystäsi ja tilastoja apuna kun asetat omat vetosi.

 

NHL:n pudotuspelit

NHL:n ratkaisupelit pelataan kotimaisen Liigan tapaan keväällä, ja silloin tiiviiseen tahtiin pelattavat pudotuspelit täyttävät useamman vedonlyöntiyrityksen kohdelistat. Tuolloin pääset lyömään vetoa mm. siitä, paljonko pudotuspelisarjat päättyvät ja mistä joukkueesta leivotaan kauden mestari. Toivottavasti sinä olet lyönyt oikean joukkueen puolesta vetoa.