advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NordicBet – vedonlyönnin erikoistuntija

Hot
NordicBet on mielenkiintoinen tuttavuus nettivedonlyönnissä. Alun perin NordicBet on nimenomaan vedonlyöntifirmaksi perustettu, mutta tähän on rinnalle pikku hiljaa tullut myös pokeria, casinopelejä ja paljon muuta. Päätoiminnot NordicBetillä on yhä kuitenkin vedonlyönnissä.

Suomalaisille NordicBet on mainio paikka pelata, sillä kotimaisia kohteita on täällä ehkä ulkomaisista vedonlyöntitoimistossa kaikkein eniten. Suomenkielisen nettisivuston suomalaiset kohteet ovat tämän sivuston valttikortti, jolla se kilpailee kovasti muiden vedonlyöntitoimiston suomalaisista asiakkaista. Valikoimasta löytyvät jopa alempien divisioonien jalkapallopelit ja jääkiekkomatsit, joita ei välttämättä löydy edes pelimonopoli Veikkauksen sivuilta.

Vedonlyöntikohteet

NordicBet tarjoaa siis mainion valikoiman pohjoismaisia ja suomalaisia pelikohteita. Ja mikä tärkeintä, myös kertoimet ovat usein kohdillaan, kun niitä verrataan muihin vedonlyöntitoimistoihin. Kohteita riittää takuulla vuoden jokaiselle päivälle ja melkein jokaiselle vuorokauden ajallekin. Vaikka sivusto onkin keskittynyt lähinnä pohjoismaiseen makuun vedonlyöntikohteiden osalta, on sivustolla tarjolla myös ulkomaisen jääkiekon ja jalkapallon kohteita mielin määrin. Ja mikä hienointa, voit myös lyödä näiden lajien alempien divisioonien tuloksista vetoa.

Palloilu on siis suuressa roolissa, mutta isommat urheilutapahtumat kuten olympialaiset tai MM-kisat ja esimerkiksi mäkihyppy näkyvät mainiosti sivuston vedonlyöntikohteiden listalla. Näiden lisäksi tarjolla on myös mahdollisuus lyödä vetoa vaikkapa seuraavien vaalien tuloksista, kannatusprosenteista ja muista mahdollisista kohteista.

Kohteista voi lyödä vetoa varsin perinteisillä pelimuodoilla, jotka ovat tuttuja useimmilta sivustoilta. Pitkäveto, jossa pelaaja voi pelata myös jokaista kohdetta yksittäin tai samassa ja tulosveto, jossa haetaan ottelulle tai jaksolle oikeaa tulosta, ovat varmasti ne suosituimmat. Kiinnostavia lisiä ovat mm. tasoitusveto, erilaiset muut vedot kuten viimeisen maalin tekijät, kulmapotkujen määrä jalkapallo-ottelussa tai vaikkapa tietyn pelaajan saama keltainen kortti.

Sivustolla kohteet löytyvät suhteellisen helposti ja pelikupongin täyttäminen ei pahemmin vaadi edes opettelua saatikka sitten harjoittelua.

Live-vedot

Nordic Betin liveveto on jokseenkin rajoittunutta, mutta siihenkin on varmasti tulossa pian parannusta. Usealla kilpailijalla live-vedossa voi lyödä jo vetoa melkein mistä tahansa ottelun tapahtumasta, mutta NordicBetin liveveto ei vielä siihen kykene. Tällä hetkellä ainakin vielä toistaiseksi livevedon kohteena olevissa peleissä ei voi lyödä vetoa kuin tuloksista. Live-vetoja kannattaakin tosissaan harrastaa jossain muualla, tosin alkuun pääsee myös NordicBetillä. Mutta siis vetoa voi lyödä muistakin kuin palloilulajien tuloksista, joten se toimii NordicBetillä.

 Mobiili-vedot

NordicBetin mobiili on kehittynyt viime vuosina jättimäisin harppauksin. Varsinaista sovellusta ei ole, mutta näpyttelemällä tietyn osoitteen omaan selaimeen, pääsee palamaan suosituimpia kohteita mobiilisovelluksen avulla. Ja mikä parasta, mobiilisivun kautta pääset pelaamaan myös livekohteita, vaikkapa ihan paikan päältä.

Talletukset ja nostot

Talletuksissa NordicBet toimii varsin nopeasti, eivätkä kotiutuksien siirtymisessäkään kestä liian pitkää aikaa. Oman nettipankin, yleisimpien luottokorttien ja nettilompakoiden avulla vaihtoehtoja on useampia ja vielä kun voitotkin ovat verovapaita, niin parempaa paikkaa saa vedonlyönnille etsiä ihan tosissaan, etenkin jos pitää kotimaisista, hieman harvinaisimmista pelikohteista.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu toimii varsin mallikkaasti ja kaiken lisäksi suomenkielellä. Visaisimpiin kysymyksiin vastaukset tulevat ammattitaitoisesti ja mikä parasta, varsin nopeasti. Sivuston ollessa suunnattu pohjoismaalaisille pelaajille, on otettu hyvin huomioon myös suomalaiset pelaajat. Se näkyy sivuston käännöksessä ja asiakaspalvelussa.

Yhteenveto

NordicBet on varsin hyvä vaihtoehto omaksi suosikkivedonlyöntipaikaksi. Paljon suomalaisia, hieman harvinaisempia kohteita, hyvä suomenkielinen palvelu ja upea tilastopalvelu ovat omiaan palvelemaan nimenomaan suomalaisia pelaajia. Kun myös kertoimet ovat usein kohdillaan, voidaan puhua varsin kelvollisesta vedonlyöntisivustosta. Ihan kymppiin ei sivusto kuitenkaan kiipeä, lähinnä hiertää oikean monivedon puuttuminen ja live-vedonlyönnin rajoittuneisuus. Mutta nämäkin asiat ovat korjattavissa.

Aloitusbonukset ja bonukset muutenkin ovat tällä sivustolla isoja, sivusto on samalla erittäin helppokäyttöinen ja sitä on jopa miellyttävä käyttää. NordicBetillä kirsikkana kakun päällä on erinomainen netti-tv, jonka pelaajat saavat käyttöönsä vetojen lyönnin jälkeen.