advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Pelimuodot

Vedonlyöntisivustoilla on erilaisia pelimuotoja todella runsaasti. Pelaajalla on mahdollisuus veikata yhden yksittäisen ottelun tai kamppailun eri osioista lukuisilla eri tavoilla. Taakse ovat jääneet siis ne ajat kuin veikattiin vaan päättyykö ottelu kotivoittoon, tasapeliin tai vierasvoittoon. Parhaimmillaan ottelusta voi olla jopa satoja erilaisia vedonlyöntitapoja. Vedonlyönti.com pyrkii avaamaan oven kaikkein suosituimpiin ja suomalaisten yleisesti käyttämiin pelitapoihin.

Eniten veikatut pelimuodot ovat Pitkäveto, Tulosveto, Moniveto, Tasoitusveto (tunnetaan myös termilla handicap-veto) ja lukemattomat pelaajiin liittyvät vedot ovat myös kasvattaneet suosiotaan koko ajan.

Tämän lisäksi on hyvä tuntea määritelmät singleveto – yhdistelmäveto.
Singlevedoissa valitaan vain yksi vetotapahtuma ja näinollen voitto määrittyy yhteenkertomalla kerroin ja panos.
Yhdistelmävedossa valintoja on useampi, voiton suuruus saadaan kun kerrotaan vetojen yhteiskerroin panoksella. Yhdistelmäkupongin yläraja on yleensä 10 valintaa.

Kokeile erilaisia pelimuotoja ja voit löytää oman suosikkisi ja laajentaa omaa vedonlyöntivalikoimaasi. Parhaiten tämä käy avaamalla oma vedonlyöntitili joka mahdollistaa tapahtumien jatkuvan seurannan (vedonlyönnit, nostot sekä bonukset).