advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Sarjat

Vedonlyönti ulottuu jo todella syvälle urheilun pariin. Olipa kyseessä sitten jalkapallon Espanjan pääsarja tai Suomen kakkosdivisioona, kaikista siltä väliltä pelattavista sarjoista löytyy erilaisia vedonlyöntikohteita. Joillain sivustoilla voit löytää kohteita joukkueiden väliltä, joita et välttämättä tiennyt edes olevan olemassa. Jalkapallo on vedonlyönnin kuningaslaji ja lähes poikkeuksetta tämän lajin kohteet ja sarjat valloittavat pelilistat. Jääkiekko, koripallo ja muut joukkuelajit ovat suosittuja vedonlyöntilajeja, mutta myös yksilölajeja löytyy paljon vedonlyöntilistoilta.

Suurimmat urheilutapahtumat ovat luonnollisesti isoja tapahtumia myös vedonlyönnin saralla ja etenkin jalkapallon MM-kisat, kesä- tai talviolympialaiset, jääkiekon MM-kisat tai oikeastaan ihan mitkä tahansa muut isommat urheilutapahtumat ovat silkkaa vedonlyönnin juhlaa.
Jalkapallon maailmanmestaruuskisat Brasiliassa ovat futisfanin toiveiden täyttymys. Vedonlyöntitoimistot pullistevat muutenkin fudiskohteita, kuningaslajin kisojen aikana kohteita on jokaiseen lähtöön.
Lätkän MM-kisat ovat luonnollisesti vedonlyöjille iso tapahtuma. Lätkähullun kansan adrenalikiihoke eli vedonlyöntitarjonta on runsasta ja kattavaa eli vedonlyöntitoimistoilla.
Isoimpien tapahtumien lisäksi eri sarjat tarjoavat varsin mainiosti vedonlyöntimahdollisuuksia kautta ennen kuin kauden aikana. Jokaisesta ottelusta pääset talvella lyömään vetoa niin kotoisen Liigan kuin NHL:kin puolesta, mutta myös muut vähänkin isommat lätkäliigat on hyvin edustettuina eri sivustoilla.
Kotimaisista jalkapalloliigoista Veikkausliiga on parhaiten edustettuna, luonnollisesti. Myös muita liigoja on ilahduttavasti esillä ja ilahduttavasti myös Suomen alemmat divisioonat ovat päässeet vedonlyönnin piiriin. Mikä olisikaan mukavampaa kuin lyödä vetoa oman suosikkijoukkueen otteiden puolesta.
muut joukkuelajit ovat suosittuja vedonlyöntilajeja, mutta myös yksilölajeja löytyy paljon vedonlyöntilistoilta.