Italian Serie A – Taktista kauneutta

Italia Serie A on saapasmaan mestaruussarja. Monille tulee sarjasta mieleen lopputulokset 0 – 0 ja 1 – 0 sekä käsillään puhuvat italiaanot joilla on aina jotain sanottavaa tuomareille. Mielikuvat eivät ole täysin vääriä, sillä Italiassa arvostetaan korkealle taktisista osaamista sekä sitä että puolustus on joukkueen kulmakivi. Käsillä puhuminen ja tuomarille protestointi sen sijaan kuvastavat hyvin italialaisten tunnetta ja paloa maailman hienointa peliä kohtaan. Yksi hyvin italialaista futista kuvaa kommentti on tullut ulos ledendaarisen puolustajan Fabio Cannavaron suusta, joka on tokaissut että: 0-0 on paras tulos jalkapallossa, sillä se tarkoittaa, että kumpikaan joukkue ei tehnyt yhtään virhettä. Serie A jalkapallo ei ole siis tylsää vaan taktisesti kaunista.

Kausi 2017 – 18: kertoimet ja suosikit

Italia on täynnä suurseuroja, jotka olivat aikoinaan myös ennen Italian valtion talousvaikeuksia Euroopan valtiaita. Siinä missä Espanjassa ovat aina dominoineet Real Madrid ja FC Barcelona niin Seria A mestaruuksissa ovat olleet tasaisesti kiinni vuosien saatossa muun muassa sellaiset isot seurat kuin Juventus, AC Milan, Inter Milan, AS Roma, SS Lazio ja SSC Napoli. Tällä vuosikymmenellä La Vecchia Signora eli Juventus on ollut yksi ylitse muiden kuudella perättäisellä Italian mestaruudella Scudettolla. Ero Juventuksen ja muun muassa Milanon molempien suurseurojen välillä on kuitenkin kaventunut vuosi vuodelta eikä Torinossa ole varaa paukutella henkseleitä vanhoilla meriiteillä mestaruustaistelussa.

 

Test1
Unibetilta riskitön 10€

Unibet tarjoaa 10€ riskittömän vedon uusille mobiiliasiakkaille.


20 euron mobiili-ilmaisveto

Nordicbet antaa yhteensä 170€ bonusta, joista 20€ ilmaisvetona


Yhteensä 100 eurolla ilmaisvetoja

Betfairilta saat 5 kertaa 20€ ilmasvetoja vetopörssiin.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla voit valita 40€ bonuksen

Tällä hetkellä asetelma onkin sellainen, että peliyhtiö Unibetin voittajakertoimien perusteella SSC Napoli on noussut suurimmaksi mestarisuosikiksi Italiassa. Diego Maradonan tunnetuksi tekemä seura on kertoimella 1.90 ykkössuosikki ennen Juventusta – 2.30. Kolmanneksi pienin kerroin, 10.00, on Mauro Icardin tähdittämällä Interillä. Samojen kolmen seuran tähtipelaajat ovat valloittaneet myös parhaan maalintekijän ennakkosuosikin paikat, kun Dries Mertens (Napoli), Paulo Dybala (Juventus) ja Icardi komeilevat Unibetin listauksen kärkisijoilla.

Otteluiden seuraaminen

Italian Serie A otteluiden seuraaminen on La Ligan tapaan helppoa Unibet TV:n kautta. Kaikessa yksinkertaisuudessa homma toimii niin että luot tunnuksen Unibetille, talletat tilille pienen summan rahaa, kirjaudu tekemilläsi tunnuksilla Unibetin sivuille ja nauti ottelutarjonnasta! Samalla voit nostaa Unibetin mahdollisesti tarjoaman tervetuliaisbonuksen ja veikata joko Serie A:n mestaria tai kokeilla jännittävää livevetoa.