advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Super Bowl vedonlyönti 2019

Vuoden 2019 Super Bowl, joka myös järjestysnumeronsa perusteella Super Bowl LIII:nä tunnetaan, pelataan 3. helmikuuta Atlantassa Mercedes-Benz Stadiumilla. Kyseessä on kautta aikain 53. Super Bowl ja kolmas kerta kun suurtapahtuma järjestetään Atlantassa.

Tämän vuoden Super Bowlissa kohtaavat yksi kauden yllättäjistä Los Angeles Rams sekä jo kolmatta kertaa perättäin suurottelussa esiintyvä New England Patriots.

https://twitter.com/SuperBowl/status/1087189545781731330

Super Bowl vedonlyönti

Super Bowl on maailman suosituin vedonlyöntitapahtuma. Se kerää valtavat määrät rahaa ympäri maailman, suurimman potin luonnollisesti lajin synnyinsijoilla USA:ssa. Kuitenkin myös Euroopassa kiinnostus Super Bowlia, sekä amerikkalaista jalkapalloa ylipäänsä, kohtaan on kasvanut vuosi vuodelta. Suomessa Super Bowl on ollut jo pitkään iso tapahtuma myös vedonlyöntimielessä.

Vuosittainen Super Bowl on se tapahtuma, kun nekin jotka eivät lajia normaalisti seuraa, kaivautuvat koloistaan ja asettuvat television tai näyttöpäätteen eteen seuraamaan ottelua. Sama pätee myös Super Bowl vedonlyönti, viimeistään helmikuun alussa isosta osasta urheilun ystäviä paljastuu pieni Tom Brady- tai Drew Brees -fani jolla on usein myös vankka mielipide tulevasta ottelusta.

Pelikohteita Super Bowliin on tarjolla ennätysmäärä. Kaikki eivät todellakaan liity edes itse varsinaiseen otteluun, vaan vetoa voi lyödä vaikkapa puoliaikashowsta tai kansallislaulun pituudesta. Toki myös urheilupuolelta pelikohteita löytyy enemmän, kuin mihinkään muuhun tapahtumaan.

Super Bowlin yhteydessä myös muut kuin perinteiset voittaja- tai pistemääräkohteet ovat erittäin suosittuja. Heittojaardit, taklaukset, juoksuyritykset sekä monet muut erikoisvedot ovat Super Bowlin aikaan selvästi normaalia runkosarjaotteluita pelatumpia.

Suomalaisten vedonlyöjien keskuudessa jo pitkään yksi suosituimpia pelimuotoja on ollut Super Bowlin arvokkain pelaaja eli MVP. Useinhan tuo kunnia myönnetään voittavan joukkueen pelinrakentajalle, mutta poikkeuksiakin löytyy. Jos osasi ennakoida esimerkiksi 2016 Denver Broncosin tukimiehen Von Millerin huippuottelun tai 2014 Seattle Seahawksin kollega Malcolm Smith huimat suoritukset, lunastus oli ruhtinaallinen.

Vedonlyöntivihjeet – Super Bowl 2019

Julkaisemme lähempänä ottelua myös pelivihjeitä Super Bowliin. Etukäteen vedonlyöntisivustot näkevät sarjan kestomenestyjän New England Patriotsin hienoisena suosikkina, mutta ero ei ole iso. Tiedossa onkin yksi mielenkiintoisimmasta Super Bowleista pitkään aikaan ja voi hyvin olla, että tällä kertaa parhaat pelikohteet löytyvät ottelun pistemääristä sekä erikoisvedoista.

super bowl vedonlyönti vihjeet

Super Bowl 2019 – tarjoukset ja bonukset

Vedonlyöntisivustot tarjoavat perinteisesti lukuisia tarjouksia ja kampanjoita Super Bowliin, normaalien tervetulotarjoustensa lisäksi. Nämä edut kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä pienellä vaivalla on mahdollisuus saada runsaasti täytettä pelikassaan.

Löydät tämän hetken parhaat tarjoukset vedonlyöntibonukset-sivultamme. Samalla varmistat pääsyn korkeimpien kertoimien pariin, kun Super Bowl -vedonlyönti todenteolla alkaa tammikuun loppupuolella.

Super Bowl joukkueet

Vuoden 2019 Super Bowlissa kohtaavat Los Angeles Rams sekä New England Patriots. Rams on pelannut Los Angelesiin muuttonsa jälkeen nousujohteisesti, mutta näin nopea huippumenestys on varmasti tullut monille yllätyksenä. Patriotsin esiintyminen suuressa ottelussa ei varmasti sen sijaan ole yllätys kenellekään. Tom Bradyn johtama joukkue on esiintynyt viimeisinä viitenä kautena Super Bowlissa tämän jälkeen neljästi.
Joukkueet ovat pelityyliltäänkin erilaiset. Siinä missä Bradyn ja valmentajaguru Bill Belichickin shakkityylinen pelitapa nojaa yllättävyyteen ja rohkeisiin ratkaisuihin, Ramsin tekeminen on enemmän vanhan liiton ”ground and pound” tyylistä perusfutista. Joskin nuoren pelinrakentajan Jared Goffin myötä myös Rams on pystynyt varioimaan peliään selvästi aiempaa enemmän.
Ramsilta löytyy paperilla enemmän aseita, mutta Patriotsin menestymisen kulttuuri ja kokemus tiukoista paikoista tekee Patsista ottelun niukan suosikin. Tässä etukäteen huikeassa matsissa on kuitenkin aivan kaikki mahdollista. Ainoa varma asia lienee se, että unohtumaton Super Bowl on tiedossa.

Super Bowl 2019 televisiossa

Super Bowl on perinteisesti näkynyt Suomen televisiossa suorana ja ilmaiseksi. Tämäkään vuosi ei tee poikkeusta, sillä ottelu on nähtävissä ilmaiseksi ainakin Viasatin kanavilta. Normaalistihan NFL ei suomalaisissa vastaanottimissa vapailla kanavilla näy, mutta Super Bowlia on suuri yleisökin pystynyt seuraamaan maksutta jo vuosikausia.

Alkuperäisen lähetyksen Super Bowlista hoitaa USA:n isoista televisioyhtiöistä tällä kertaa CBS.

Live stream Super Bowliin

Netin kautta Super Bowlia on mahdollista seurata ainakin NFL:n oman suoratoistopalvelu Game Passin kautta. Myös Viaplay näyttää Super Bowlin sivuillaan.

Super Bowl LIII puoliaikashow

Yksi Super Bowlin suurista puheenaiheesta on aina puoliaikashow. Pikatahtiin rakennettavalla lavalla on vuosikymmenten saatossa esiintynyt viihdemaailman suurimpia tähtiä ja kohujakin on riittänyt. Viime vuosien tunnetuin tapahtuma lienee Justin Timberlaken ja Janet Jacksonin shown aikana tapahtunut ”Nipplegate”.

Tämän vuoden showssa vastaavaa vaaraa ei ole, sillä pääesiintyjänä toimii pop-rock yhtye Maroon 5. Jenkkityyliin puoliaikashow on näyttävä ja pramea, osa yleisöstä odottaakin showta vuosittain yhtä paljon kuin itse ottelua.

Liput Super Bowliin 2019

Super Bowlin pääsylipuista varsin pieni osa päätyy vuosittain vapaille markkinoille. Suurin osa lipuista menee osallistuville joukkueille, muille seuroille, liigan yhteistyökumppaneille ja medialle. Tämä näkyy myös lippujen hinnoissa, jotka suuresta katsojakapasiteetista huolimatta nousevat vuosittain pilviin.

Vajaa kuukausi ennen itse tapahtumaa lippujen hinnat vapailla markkinoilla lähtevät noin 3,500 dollarista. Tällä hinnalla saa paikan uloimmalle piippuhyllylle. Alakatsomoista parhailta paikoilta lipuista pitääkin sitten pulittaa jo yli kaksinkertainen hinta. Kysyntää lipuille on kuitenkin joka vuosi niin valtavasti, että näilläkin hinnoilla ne menevät varmasti kaupaksi.