Mestarien liiga: Ajax - Tottenham Klo 22:00 Ke 8.5.2019

mestarien liiga 1.6.2019 veikkausvihje

Ajax ja Tottenham pelaavat kovilla panoksilla keskiviikkona. Ajax voitti avausosan Lontoossa 1-0, joten hollantilaisilla on selkeä etu. Tottenham saa kuitenkin nyt paremman kokoonpanon jalkeille ja on ehdottomasti yllätysvalmis. Kumpi marssii Mestarien liigan finaaliin?

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Ajaxilla etulyöntiasema

Ajax yllätti otteluparin avausosassa Tottenhamin vieraissa 1-0. Hollannin ylpeys on pelannut jo pitkään hyvin ja aiemmilla kierroksilla kyydistä on tippunut jo Real Madrid ja Juventus, joten mitenkään puskista vierasvoitto ei toki tullut.

Ajaxille kausi on ollut suuri menestys niin kotimaassa kuin eurokentilläkin. Joukkue on parantanut valtavasti kauden edetessä ja jahtaa useampaakin pokaalia vielä kevään mittaan. Kun ainoa kokoonpanomurhe tärkeimpien otteluiden kynnyksellä on sinänsä tärkeän Carel Eitingin loukkaantuminen, tilanne vaikuttaa Ajaxin kannalta lupaavalta.

Spurs iskee takaisin?

Kaikesta huolimatta emme lähtisi ainakaan tässä toisessa ottelussa Ajaxin kyytiin. Nuori joukkue on pelannut hurmoksessa, mutta ei se ihan niin hyvä ole kuin mitä viime tulokset näyttävät. Tottenham on paperilla laadukkaampi ja tähän otteluun se saa jälleen myös hyvän kokoonpanon kentälle.

Tärkein ero avausosaan on korealaisen Son Heung-Minin paluu. Mies on ollut tulikuuma viime ajat ja varsin yhteispeli Christian Eriksenin kanssa hivelee silmiä. Ajaxilla on pieniä kysymysmerkkejä puolustuslinjassa, joten Son pääsee iskemään otolliseen maaperään. Vieraat myös tarvitsevat ainakin kaksi maalia, joten Son ja Lucas Moura saanevat varsin vapaat kädet yläkerrassa.

Valioliigassa Spursin peli ei ole kulkenut, mutta mielestämme joukkuetta on markkinoilla lyöty jo liikaa. Se on edelleen kaksikosta parempi ja omaa täydet saumat myös vaikeassa vieraspelissä. NordicBet tarjoaa Tottenhamin varsinaisen peliajan voitosta hurjaa kerrointa 3.50 ja kyllähän tällainen tarjous kuuluu keskiviikon pelikupongille rastia.

Aseta vetosi