Ampumahiihdon MM 2019: Pikamatka Naiset - klo 17:15 pe 8.3.2019

vedonlyönti vihje naisten pikamatka

Naisten pikamatka perjantaina MM-ohjelmassa

Ampumahiihdon MM-kisojen henkilökohtaiset matkat avataan perjantaina naisten 7.5 kilometrin pikamatkalla. Östersundissa kisattavien karkeloiden ainoa varteenotettava suomalaistähti on jälleen Kaisa Mäkäräinen. Ilahduttavaa on, että nousuvirettä ennen kisoja esittänyt Mäkäräinen kuuluu suosikkien joukkoon kaikissa henkilökohtaisissa kilpailuissa. Heti avauspäivänä mitalisauma on varsin hyvä.

Ampumahiihdon maailmancup on tällä kaudella sujunut italialaisessa komennossa. Saapasmaan vahva kaksikko Lisa VittozziDorothea Wierer ei kuitenkaan perinteisesti ole Östersundissa loistanut. Nyt toki kisat ajoittuvatkin myöhemmäksi, kuin pimeään loppuvuoteen.

Kauden isoin yllättäjä on ollut Norjan Marte Olsbu Røiseland, joka on löytänyt mainion vireen tekemiseensä. Aivan uudelle tasolle maailmancupissa noussut norjalainen on kuitenkin ensimmäistä kertaa arvokisoissa siinä tilanteessa, että myös tulosta odotetaan.

Test1
Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Veikkausvihje: Mäkäräinen vähintään mitaleilla!

Markkinat arvostavat yllättävän paljon Saksan Laura Dahlmeieria, joka on kärsinyt suurista ongelmista niin terveyden kuin tekniikankin suhteen. Me nostaisimme etukäteen Mäkäräisen suurimmaksi haastajaksi Slovakian kokeneen Anastasiya Kuzminan. Uransa viimeistä kautta kisaava Kuzmina on kokenut arvokisamenestyjä. Tosin naisen ampuminen ei tällä kaudella ole ollut suurmenestykseen vaadittavalla tasolla.

Mäkäräinen kisasi nousujohteisesti ennen kolmen viikon taukoa. Varsinkin Pohjois-Amerikan onnistumiset loivat varmasti hyvää henkistä pohjaa ja valmistautuminen Kontiolahdella on sujunut mainiosti. Östersundin rata on profiilinsa puolesta kuin tehty vahvalle hiihtäjälle.

Mäkäräisellä on loistavat saumat ottaa mitali heti avausmatkalta. Unibet tarjoaa top-3 sijoitukselle hyvää kerrointa 2.50. Pienellä kannattaa ottaa kylkeen myös suora voitto, jolle parhaan kertoimen 7.00 löytää Mobilebetilta.

Aseta vetosi