NHL: Boston - Philadelphia klo 02:00 pe 1.2.2019

nhl veikkausvihje 4.6.2019

Boston Bruinsin ja Philadelphia Flyersin ottelussa ei välttämättä kannata odottaa sitä kauden herkullisinta viihdepläjäystä, mutta panokset ovat korkeat varsinkin isännillä. Bruinsin olisi katkaistava heikompi jaksonsa välittömästi ja lähinnä kunniastaan pelaava Flyers on siihen täydellinen kohde. Kertoimetkin ovat isäntien osalta nousseet houkuttelevalle tasolle.

NHL aloittaa All-Star tauon jälkeen viimeisen rypistyksen runkosarjan osalta. Näistä joukkueista Philadelphia Flyersin juna on siltä osin jo mennyt, kun Boston puolestaan taistelee erittäin tasaisessa itäisessä konferenssissa vielä hyvistä sijoituksista. Idässä oikeastaan vain Tampa Bay Lightning on karussa, mutta muuten kaikki sijat ovat auki.

Paineeton Flyers on yllättänyt

Kaikesta huolimatta viime kierrosten perusteella joukkueista ei arvaisi, kumpi on jatkamassa kauttaan pitkälle kevääseen. Bruins lähti kauteen yhtenä potentiaalisista yllätyskandidaateista, jolle ennen sesonkia povailtiin mahdollisuuksia jopa Stanley Cupin finaaleihin asti. Tuo on edelleen tietysti täysin mahdollista, mutta viime aikoina otteet eivät ole vakuuttaneet. Alkuvuoden voittoputki on kääntynyt heikommaksi jaksoksi joka olisi syytä katkaista välittömästi.

Flyers puolestaan pelaa loppukauden pois lähinnä kunniastaan. Joukkueessa saatetaan myös nähdä pelaajakauppoja, sillä esimerkiksi laituri Wayne Simmonds kiinnostaa useita menestystä tavoittelevia seuroja. Uudelleenrakennus on välttämätöntä laajemminkin, sillä viimeistään nyt on selvää ettei tällä rungolla menestystä tule jatkossakaan.

Kaikesta huolimatta Flyers on innostunut viiden ottelun voittoputkeen kun sitä vähiten odotettiin. Peli ei aina ole ollut kaunista, mutta tehoja löytyy ja nuori maalivahti Carter Hart on seisonut päällään. Tuskin Flyersin loppukaudestakaan kummoista tulee, mutta pientä uskoa perättäiset voitot ovat antaneet.

Veikkausvihje: Boston edelleen paljon parempi

Tässä ottelussa on syytä palata vedonlyönnin perusteemojen pariin. Vaikka Flyers on voittanut viime aikoina, se on edelleen todella rajusti Bruinsia perässä perustasoltaan. Pieni epätoivo myös yleensä tekee ammattilaisurheilussa vain hyvää, Bruinsin on alettavaa ottaa voittoja tässä ja nyt.

Viime otteluiden tulokset näkyvät turhan rankasti ottelun kertoimissa. Jos sama ottelu oltaisiin pelattu vuodenvaihteen tienoilla, Bostonin kertoimet olisivat olleet pari kymmenystä alempana. Sanomattakin on selvää ettei joukkueiden tasossa ole tapahtunut näin suurta muutosta.

Peleihin nostetaan siis motivoitunut ja laadukas Boston Bruins. Parhaan kertoimen 1.90 isännille tarjoavat Unibet sekä NordicBet, joista voi valita mieleisensä. Molemmilla on tarjolla myös mukava 100% uuden pelaajan bonus, jolla saa välittömästi uutta puhtia pelikassaan.

Aseta vetosi