NHL: Boston - Toronto klo 02:00 pe 12.4.2019

nhl veikkausvihje 4.6.2019

Boston Bruins ja Toronto Maple Leafs aloittavat NHL:n pudotuspelisarjansa varhain perjantaina Suomen aikaa. Huiman sarjan ensimmäinen ottelu käydään runkosarjassa paremmin sijoittuneen Bruinsin kotihallissa.

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Rakkaat viholliset kohtaavat jälleen

Boston Bruinsin ja Toronto Maple Leafsin kohtaaminen vaikutti todennäköiseltä jo pitkään runkosarjankin aikana. Useammankin kerran toisiaan vastaan iskeneet ryhmät ovat läpituttuja keskenään. Bruins on näissä sarjoissa yleensä vetänyt pidemmän korren, mutta Maple Leafs lähtee John Tavaresilla vahvistuttuaan murtamaan kirousta varsin mukavasta tilanteesta.

Bruins kärsi runkosarjassa varsin paljon loukkaantumisista. Siihen nähdä 107 pinnaa on mahtava saalis. Erityisesti joukkueen tiivis puolustaminen ja hyvä maalivahtipeli kantoi vaikeinakin aikoina hienosti. Näille avuille on kysyntää myös tässä sarjassa, sillä Maple Leafs tulee kovaa ja tehokkaasti jokaiselta kaistalta. Tiivistäen voisikin sanoa, että sarjassa ovat vastakkain puolustus ja hyökkäys.

Toronto pitkän sarjan valtias?

Torontossa Tavaresin kiinnittäminen oli kesän ykkösuutinen ja mikä jottei. Kuitenkin siirtotakarajan lähestyessä Maple Leafs teki paljon vähemmän kohua herättäneen hankinnan, joka on kuitenkin pelillisesti vielä tärkeämpi. Jake Muzzinin tulo Kaliforniasta teki Toronton alakerrasta välittömästi paljon paremman ja tasapainoisemman. Kun Bostonilla on jälleen tällä osastolla loukkaantumisia ja ikinuori Zdeno Chara saa edelleen vastuuta ykkösparissa, vieraille on pakko laskea etua.

Torontolla on myös selvästi laajempi hyökkäysmateriaali ja tämä tulee korostetusti esiin mitä pidemmäksi sarja etenee. Boston on kovin vahvasti ykkösvitjansa varassa ja tämä tilanne on aina pudotuspeleissä vaarallinen. Boston ainoa etu löytyykin maalinsuulta, jossa Tuukka RaskJaroslav Halak on Torontoa edellä.

Me pidämme Maple Leafsia pienenä suosikkina jatkamaan ottelusarjasta eteenpäin. Kun markkinat puolestaan ovat hinnoitelleet Bruinsin selväksi suosikiksi, pelattavaa löytyy. NordicBet tarjoaa Toronton jatkopaikasta hienoa kerrointa 2.15 ja kyllähän tämä peleihin otetaan mukaan.

Aseta vetosi