Copa America: Brasilia - Bolivia Klo 03:00 La 15.6.2019

kolumbia chile 29.6.2019 vihje
Brasilia ja Bolivia avaavat tämän vuoden odotetuimman futisturnauksen lauantaina Sao Paulossa. Vuoden 2019 Copa America on etukäteen yksi kaikkien aikojen maanosan mestaruusturnauksista. Kisaisäntä Brasilia on liikkeellä aivan timanttisella nipulla, joten Bolivia voi olla pulassa.
Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Kisat käyntiin varhain lauantaina

Estadio do Morumbi toimii avausottelun näyttämönä Sao Paulossa. Isäntämaa Brasilia avaa tuttuun tapaan kisat muita ennen, joten avauspotku on luvassa varhain lauantaina Suomen aikaa. Varhaisesta ajankohdasta huolimatta avausmatsia ei ole syytä jättää väliin.

Edelliskerralla kun kisat järjestettiin Brasiliasta isäntämaa koki karvaan pettymyksen ja tuntuu että kaikki haavat eivät ole vieläkään umpeutuneet. Kun vielä supertähti Neymar joutui jättämään kisat väliin, pelot ovat jälleen nostamassa päätään. Tällä kertaa huoleen ei kuitenkaan ole mitään syytä.

Bolivia on kisojen heikoimpia maita. Se ei ole viime aikoina onnistunut oikein missään. MM-karsinnat menivät aivan penkin alle ja odotukset ovatkin Bolivian leirissä täysin nollassa ennen turnausta. Lohkon kaksi muuta maata ovat Venezuela ja Peru.

Brasilia murskavoittoon?

Sanomattakin on selvää, että brassit tarvitsevat turnaukseen lentävän lähdön. Kotiyleisön voittamiseksi puolelleen isäntien on voitettava avausmatsi reilusti, 1-0 tyylinen tulos olisi valtava pettymys maanosan kääpiötä vastaan.

Brasilialla on kivenkova joukkue jalkeilla, joten kunnianpalautus on enemmän kuin todennäköinen. Isäntien todellinen haaste nähdään pudotuspeleissä, mutta emme usko mihinkään löysäilyyn tässäkään.

Brassit voittivat voittivat viimeisessä valmistavassa ottelussaan Hondurasin 7-0. Edellinen näiden joukkueiden ottelu Brasilian maaperällä päätty 5-0. Bolivia puolestaan on hävinnyt kolme edellistä matsiaan, joten lähtökohdat ovat kovin erilaisia.

Brasilian vähintään kolmen maalin voitto on todella lähellä. Mr Green tarjoaa tälle kerrointa 1.98. Jos joukkue pelaa 90min edes lähes täydellä liekillä, tämä veto tulee osumaan helposti.

 

Aseta vetosi