Community Shield: Liverpool - Manchester City klo 17:00 su 4.8.2019

community shield 3.8.2019 vedonlyönti vihje kertoimet
Wembleyllä pelattava Community Shield on perinteisesti lähtölaukaus alkavaan Valioliigakauteen. Tälläkin kertaa tarjolla on huippuluokan futista, Liverpool ja Manchester City ovat tulevallakin kaudella suurella todennäköisyydellä sarjan kärkikaksikko. Mutta miten käy kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa?
Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Pep vs Klopp vol. 1

Community Shield ei luonnollisestikaan ole kummankaan suurseuran tavoitelistalla sielä kärkipäässä. Kuitenkaan niin Pep Guardiola kuin kollegansa Jürgen Klopp eivät taatusti ota sunnuntain ottelua kevyesti. Erityisesti Pep on usein aiempina kausina korostanut ottelun merkitys positiiviseen kauden alkuun.

Wembleyllä kohtaa siis kaksi Valioliigan parasta seuraa. Molemmat ovat pysyneet viime kaudesta varsin hyvin ennallaan. Kansainväliset kiireet tuovat ottelun kokoonpanoon oman mausteensa, molemmilta puuttuu useita avainpelaajia. Cityllä on kuitenkin paremmat resurssit paikata menetyksiä.

Veikkausvihje: Man City lähempänä huippukuntoa

Liverpoolin viime kauden suurin ase, vahva hyökkäykolmikko Mo SalahRoberto FirminoSadio Mané, on tässä ottelussa vielä piilossa. Mané on poissa Afrikan mestaruusturnauksen rasitusten vuoksi ja Salah sekä Firmino ovat vasta aloittaneet täysipainoisen harjoittelun joukkueen mukana.

Xherdan Shaqirin ja Naby Keitan loukkaantumiset tuovat lisää päänvaivaa Kloppille, joka joutuukin käyttämään hieman mielikuvitusta loihtiessaan kilpailukykyistä avauskokoonpanoa sunnuntaille.

Cityltä puolestaan sivussa on Algerian Afrikan mestariksi johdattanut Riyad Mahrez sekä Copa Americassa esiintynyt hyökkääjä pari Sergio Agüero Gabriel Jesus. Joukkueella on kuitenkin huomattavasti paremmat resurssit korvata poissaolijat.

Me uskomme kokoonpanoltaan selvästi vahvemman Cityn vievän kauden ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä jo varsinaisella peliajalla. Bethardin kärkikerroin 2.00 Citylle onkin erinomainen kohde vedonlyöntiin.

Aseta vetosi