Mestarien liiga: Dortmund - Tottenham klo 22:00 ti 5.3.2019

mestarien liiga pelivihje 5.3.2019

Borussia Dortmundilla on aikamoinen vuori kiivettävänään Mestarien liigan toisessa osaottelussa. Tottenham vei avausosan kotonaan murskaavasti 3-0, joten saksalaisilla ei ole varaa isommin peruutella. Toisaalta myöskään vierasmaalia ei saisi päästää, joten ihan urku auki ei isäntäjoukkuekaan otteluun lähteä.

Test1
Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Spurs isoon voittoon avauksessa

Lontoon ensimmäinen osaottelu näytti jo etenevän pienimaaliseen kotivoittoon. Jan Vertonghen ja Fernando Llorente osuivat kuitenkin lopussa Spursille ja kun maalivahti Hugo Lloris oli ilmiömäinen, jäi Dortmundille ottelusta paljon jossiteltavaa. 3-0 ei pelitapahtumille tee oikeutta, vaikkakin Spurs oli toki joukkueista kokonaisuutena parempi.

Nyt saksalaiset joutuvat lähtemään sen sortin takamatkalta liikkeelle, että kaikki taivaankappaleet tarvitaan avuksi jatkopaikan suhteen. Toisaalta Dortmund on kyllä Signal Iduna Parkillaan yksi Euroopan kovimpia kotijoukkueita, joten mahdotonta ei mikään vielä ole.

Veikkausvihje: Dortmund voittaa, Spurs jatkaa?

Ehdottomasti parhaat pelikohteet löytyvät Dortmundin puolelta. Avausottelun tulos näkyy jo aivan liian selvästi ottelun kertoimissa. Spursille hallittu tappiokin olisi mainio tulos, eikä Mauricio Pochettino varmasti lähde kovin yltiöpäisellä taktiikalla liikkeelle.

Materiaaliltaan joukkueet ovat varsin samaa kaliiberia ja kotietu tekee Dortmundista varsin selvän suosikin. Myös isäntien kokoonpano on tähän otteluun ehjempi, parin viikon takaisessa avauksessa varsinkin alakerrassa oli poissaoloja.

Näistä lähtökohdista Dortmund nousee yli 50% kotisuosikiksi. Kun ComeOn tarjoilee kotivoitolle tasakerrointa 2.00, pelivalinta on helppo. Tämä tarjous kannattaa ottaa talteen hyvissä ajoin ennen mahdollista kerroinpudotusta.

Aseta vetosi