EM-karsinta: Suomi - Liechtenstein klo 19:00 Ti 15.11.2019

em-karsinta 15.11.2019
Huuhkajat jatkaa upeasti sujunutta EM-karsintaurakkaansa marraskuun puolivälissä Helsingissä. Vastaan asettuva Liechtenstein on lohkon heittopussissa ja Huuhkajat onkin ottelun jättimäinen suosikki. Voittajasta tuskin on epäselvyyttä, mutta isompi kysymys vedonlyönnin kannalta kuuluu kuinka suureksi ero repsahtaa.

Ottelu ei missään nimessä ole Huuhkajille henkisesti sieltä helpoimmasta päästä. Pakkovoitto ja ennakkosuosikin viitta eivät ole perinteisesti sellainen yhtälö, jossa Huuhkajat on parhaimmillaan. Tasoero riittänee voittoon joka tapauksessa, mutta voi olla että kovin montaa maalia marraskuisessa illassa ei nähdä.

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Teemu Pukin johdolla jälleen voittoon?

Norwichissa Valioliigaa pelaava Teemu Pukki on nopeasti noussut suureksi sankariksi myös maajoukkueessa. Huuhkajissa kärkipelaajan rooli on aivan yhtä tärkeä kuin seurajoukkueessaan, sillä maajoukkue ei ratkaisijoita pullistele. Juuri tällaisissa etukäteen huipputärkeissä otteluissa maalintekoon kykenevä kärki on painonsa arvoinen kultaa.

Tilannehan on Huuhkajien kannalta ennen ottelua mahtava. J-lohkossa Italia on mennyt menojaan, mutta kakkosena oleva Suomi omaa viiden pinnan etumatkan niin Armeniaan kuin Bosniaankin. Kaiken lisäksi joukkueella on vielä jäljellä tämä kotiottelu Liechtensteinia vastaan. Voitolla Markku ”Rive” Kanervan miehistö marssisi historiallisesti EM-kisoihin.

Suomi – Liechtenstein – Vedonlyönti

Mitä tähän Suomen jalkapallohistorian suurimpaan otteluun sitten laitetaan kupongille? Suomen voittohan on etukäteen lähes varma, vedonlyöntisivustojen kertoimet Huuhkajille liikkuvat vain karvan yhden yläpuolella. Aasialaisten tasoitusten puolelta pitää kaivaa vähintään kolmen maalin kotivoittoa, jotta kertoimet nousevat säällisiksi. Tämä puolestaan ei houkuta lainkaan.

Paras peli-idea vaikuttaa löytyvän koko ottelun maalimääristä. Ja nimenomaan sieltä matalammalta puolelta. Liechtenstein on koko karsintojen aikana tehnyt tasan kaksi maalia. Vieraiden osuminen Italian jälkeen lohkon selvästi toiseksi tiiveintä joukkuetta vastaan vieraissa vaikuttaa lähinnä teoreettiselta vaihtoehdolta.

Suomelle ottelun hallitseminen ei ole se luontaisin tapa vieläkään. Tokihan taitoero on melkoinen, mutta ei Huuhkajilta kuitenkaan löydy mahdottoman paljon sellaista taitoa, jolla heikompien joukkueiden bussia murrettaisiin. Parhaimmillaan Suomi on vastaiskuissa ja nopeissa pelin kääntämisissä. Näissä tilanteissa Pukki ja Joel Pohjanpalo pääsevät pelaamaan täydellisesti vahvuuksillaan.

Niukka kotivoitto?

Me ennakoimme Huuhkajien jäävän lopulta korkeintaan kolmeen maaliin. Tulokset 1-0, 2-0 ja 3-0 ovatkin mielestämme selvästi todennäköisimpiä vaihtoehtoja. Ilahduttavasti vedonlyönjät odottavat matsista melkoisia murskajaisia, joten tarjolla on myös erinomaisia kertoimia.

Luotettavista vedonlyöntisivustoista parhaat kertoimet otteluun löytyvät NordicBetiltä. Varman päälle pelaava voi napata talteen alle 3.5 maalia, jolle saa kertoimen 1.82. Isompaa pottia metsästävä voi ottaa kylkeen myös alle 2.5 maalia, jolle saakin jo muhkeaa kerrointa 3.15.

HUOM! Uusille asiakkaille NordicBet tarjoaa myös makoisaa ensitalletusbonusta. Ensimmäisen talletuksesi tuplataan 100€ saakka (minimitalletus 10€) ja tämänkin jälkeen tarjolla on vielä 70€ arvosta bonuksia. 

 

Aseta vetosi