Valioliiga: Everton - Manchester City klo 21:45 ke 6.2.2019

valioliiga 6.5.2019 veikkausvihje

Manchester City näytti sunnuntaina Arsenalia vastaan, että vaikeudet on voitettu. Joukkue murskasi timanttisella esityksellä Gunnersin ja nyt vastus helpottuu selvästi. Everton on ollut varsin heikko jo pitkään ja näihin otteluihin Cityllä ei yksinkertaisesti ole varaa pinnoja jättää. Hallittu ja selvähkö vierasvoitto on varsin todennäköinen lopputulos keskiviikkona.

Parhaat vedonlyöntitarjoukset:

Marco Silvan aika Evertonin peräsimessä uhkaa jäädä selvästi odotettua lyhyemmäksi. Viikonlopun 3-1 kotitappio Wolverhamptonille oli jälleen yksi naula arkkuun, jossa jo ennestään on useampia iskemiä. Neljä päivää edellistappiosta ja vastassa Manchester City kuulostaa tekemättömältä yhtälöltä isäntien kannalta.

City takaisin raiteillaan

Manchester City näytti Arsenalia vastaan ettei sitä kannata laskea ulos Valioliigan mestaruustaistosta. Erittäin vahva esitys oli juuri sitä, mitä Pep Guardiola julkisestikin vaati miehistöltään yllättävän Newcastle-tappion jälkeen. Kaksintaistelu Liverpoolin kanssa ei kestä enää kovin montaa heikompaa esitystä, joten eiköhän tässäkin nähdä erittäin vahva vierasjoukkue.

Silvan vaihtoehdot alkavat olla vähissä, mutta jotain uutta managerin olisi pakko keksiä. Toppari Yerry Mina palannee jalkavammansa jälkeen avaukseen, kuten myös pelikieltonsa suorittanut Lucas Digne. Isäntien kannalta muutokset ovat valitettavasti vain kosmeettisia niin kauan kuin peli takkuaa nähdyllä tavalla.

Veikkausvihje: City marssii voittoon

Erityisesti Evertonin keskikenttä on ollut täysin pihalla lähes koko alkuvuoden. Nyt vastaan tulee sarjan kenties paras osasto sillä saralla ja hallinta siirtyykin automaattisesti Citylle. Etukäteen ajateltuna on lähes mahdotonta nähdä, miten Toffees pystyisi pysäyttämään Cityn vyöryä. Sekä keskeltä että laidoilta tehokkaasti etenevä ”Guardiolamainen” City on tällä hetkellä mahdollisimman myrkyllinen vastus kiskoilla liikkuvalle Evertonille.

Vedonlyöntimielessä parhaat ideat löytyvät vierasvoitoista. City voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla selvästi yli joka toinen kerta, joten Unibetin tarjoama tasakerroin 2.00 aasialaiselle tasoitusvaihtoehdolle Manchester City -1.5 on hieno pelikohde keskiviikolle.

Aseta vetosi