F1: Australian GP klo 08:10 su 17.3.2019

f1 australian gp vihje 17.3.2019

Autourheilun kuninkuusluokka F1 starttaa kautensa jälleen Melbournen katuradalla Australiassa. Varhain sunnuntaiaamuna ajettava avauskisa sujunee tuttujen suosikkien komennossa, mutta kärkitallien marssijärjestys muuttunee.

 

Test1
Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Ferrari edellä talvitesteissä

Mercedes on vienyt jo huimat viisi perättäistä formula ykkösten mestaruutta niin tallien kuin kuljettajienkin puolella. Nyt luvassa on kuitenkin pitkästä aikaa vaikein kausi. Talvitestien perusteella Mersulla on vielä valtavasti tekemistä uuden W10 autonsa kanssa, mikäli putkea mielitään jatkaa. Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ovat toisaalta yhdessä tallin kanssa onnistuneet perinteisesti mestarillisesti kehittämään autoa kauden aikana.

Jos mestaria pitäisi veikata pelkästään talvitestien perusteella, Ferrari olisi ylivoimainen suosikki. Maranellon ori on uudistunut rutkasti viime kaudesta ja nyt kehitystyössä on onnistuttu ainakin testien perusteella mainiosti. Jos auto saadaan kestämään voi olla, että muut tallit katselevat pitkälti Ferrarin perävaloja alkukauden aikana.

Veikkausvihje: Mersu ylipelattu, Ferrarissa ideaa

Mercedes kerää tuttuun tapaan valtavasti pelikannatusta jo vanhalla menestyksellään. Tosiasia on kuitenkin se, että juuri nyt Mersu ei ole lähellekään Ferrarin tasoa ja Red Bullinkin kanssa voi tulla vaikeuksia. Parhaat vedonlyönti-ideat löytyvät avauskisaan Ferrarin punaisen paholaisen puolesta.

Sebastian Vettel lähtee kauteen tallin ykköskuskina, mutta nuori Charles LeClerc voi hyvinkin olla kauden sensaatio. Nuori Monacolainen on erittäin nopea kuski, mutta tasaisuudessa on vielä petrattavaa. Alkukaudesta Vettel lienee edellä mutta LeClercin otteita on syytä seurata herkällä silmällä.

Avauskisaan otamme peleihin kokeneemman Vettelin. Unibet tarjoaa konkarille kovaa kerrointa 2.60, joka on ehdottomasti pelikelpoinen. Jos haluaa varmistaa voiton Ferrarin voittaessa, myös LeClercin voi ottaa kupongille kertoimella 3.75.

HUOM! Kisa alkaa vasta sunnuntaina, mutta vedot on syytä jättää sisään jo ennen lauantain aika-ajoja. Jos Ferrari tykittää paalulle tai edes eturiviin, tällaisia kertoimia ei ole enää tarjolla.

 

Aseta vetosi