F1: Kiinan GP klo 09:10 su 14.4.2019

vedonlyönti veikkausvihje f1 13.7.2019

Kiinan GP on F1 kalenterissa tänä vuonna kolmantena järjestyksessä. Tarjolla voi hyvinkin olla kauden tähän asti viihdyttävin kisa, sillä kärkitallien osalta kysymysmerkkejä piisaa. Toisaalta haastajillakin on harjoitusten perusteella pitkä matka kärkitaistoon.

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Ferrari suosikkina kisaan

Ferrari menetti voiton edellisessä osakilpailussa teknisiin ongelmiin, mutta vauhti oli lähes koko viikonlopun kohdallaan. Nyt tallia pidetäänkin yleisesti suosikkina sunnuntain Kiinan GP:hen. Kuitenkin Maranellon ori tuntuu edelleen kärsivän ongelmista, emmekä yllättyisi jos huolet olisivat kerrottua suurempiakin.

Ferrari tykitteli talvitesteissä huimia aikoja, joiden perusteella moni oli jo valmis julistamaan tallin lähes varmaksi mestariksi. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että uusi voimanlähde ei sittenkään kestä kisaviikonloppuina kaikkea sitä, mitä testeissä revittiin irti. Sekä Sebastian Vettel että Charles Leclerc ovat kärsineet alkukauden teknisistä ongelmista ja sama näyttää jatkuvan myös Kiinassa.

Tilanne on varsin simppeli. Jos Ferrari kestää maaliin asti, se todennäköisesti myös voittaa. Tällä hetkellä kysymykset moottorin ympärillä ovat kuitenkin niin suuret, ettemme olisi asiasta kovinkaan varmoja.

Mersun heiniä jälleen?

Mercedes on voittanut kauden kaksi ensimmäistä kisaa ja saattaa hyvinkin juhlia myös sunnuntaina. Murheita tallille tuli perjantaina, kun Mersun etusiipi ei täyttänyt vaatimuksia ja tallille onkin tiedossa ylimääräistä aherrusta ennen aika-ajoja. Valtteri Bottas oli harjoitusten nopein, mutta siis sääntöjen vastaisella varustuksella.

Kaikesta huolimatta me nostamme sunnuntain GP:hen peleihin Mersun Bottaksen. Suomalaisella on rengasetu tallikaveri Lewis Hamiltoniin nähden ja Ferrarin ongelmat vaikuttavat odotettua suuremmilta. Kun kaikkien vaiheiden jälkeen Bottaksen kerroin on noussut tähtitieteellisiin lukemiin, on aika muuttaa näkemys rahaksi.

Parhaan kertoimen suomalaiskuskin voitosta tarjoaa ComeOn. Kerroin 10.00 on sitä luokkaa, että moista tuskin tullaan toistamiseen näkemään kauden aikana ennen aika-ajoja.

Aseta vetosi