F1: Ranskan GP klo 16:10 su 23.6.2019

vedonlyönti veikkausvihje f1 28.7.2019
F1-sirkus palaa Eurooppaan, kun sunnuntaina ajetaan Ranskassa. Ferrari kiusasi Kanadassa vahvasti, mutta Paul Ricardin radalla Mersut ovat taas erittäin vahvoilla. Lewis Hamilton on etukäteen kisan suosikki, mutta Valtteri Bottas ei missään nimessä ole myöskään vailla menestysmahdollisuuksia.
Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Mersun johdolla takaisin Eurooppaan

Pikainen visiitti Kanadaan sujui edelleen Mercedeksen johdolla, joskin voittoon vaadittiin tällä kertaa paljon erilaisia kummallisia tapahtumia. Kuten ennakoitiin, Ferrari heitti kovan haasteen juuri Montrealissa, jossa raakaa moottorivoimaa tarvittiin suorilla paljon.

Circuit Paul Ricard on jälleen aivan erityyppinen rata, mikä sataa suoraan Mersun laariin. Rata muistuttaa paljon vaikkapa Barcelonaa. Mitään erityistä ei autoilta vaadita millään suorituskyvyn osa-alueella ja mutkia mahtuu kirjaimellisesti matkaan runsaasti. Hitaat mutkat sopivat täydellisesti juuri Mercedeksen pirtaan, Ferrarin osalta raaka moottorivoima ei tällä kertaa juurikaan auta.

Hamilton jo yliarvostettu?

Aika-ajot ovat Ranskassakin tärkeässä roolissa. Kuitenkin myös taktiikalla ja ohituksilla on sijansa yhdellä sirkuksen nopeimmista radoista, jota uudistettiin viime kaudelle selvästi. Tiedossa voikin hyvin olla huomattavasti mielenkiintoisempi kilpailu, kuin mitä tällä kaudella on useimmiten nähty.

Mersun sisäisessä nokkimisjärjestyksessä Hamilton on ottanut alkukauden jälkeen pienen keulan Bottakseen. Ero radalla ei kuitenkaan ole ollut iso ja Bottas toisaalta on kärsinyt myös pienestä epäonnesta. Juuri nyt Hamilton vaikuttaa olevan vahvimmillaan, mikä toisaalta näkyy todella selvästi myös kisan kertoimissa.

Me otamme vedonlyöntiin mukaan Bottaksen. Unibet tarjoaa Nastolan ässälle todella hyvää kerrointa 3.75 koko kisan voitosta. Hamiltonille on tarjolla ainoastaan kerroin 1.85, eikä ero kahden kärkikuskin välillä ole näin iso.

 

Aseta vetosi