F1: Britannian GP aika-ajot klo 15:00 La 13.7.2019

vedonlyönti veikkausvihje f1 28.7.2019

Britannian GP jatkaa Formula 1-kautta viikonloppuna legendaarisella Silverstonen radalla. Mercedes on avannut ovea myös muille talleille ja parhaat pelikohteet löytyvätkin juuri haastajien osastolta. Ferrarille Silverstonen rata sopii mainiosti ja kertoimet ovat houkuttelevia.

 

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Mustia pilviä Mersun yllä?

Formula 1-sarjan mestaruustaistelu sai Itävallan GP:n myötä varsin mielenkiintoisia piirteitä. Tokihan Mercedes edelleen on valtava suosikki voittamaan kaiken mahdollisen, mutta ihan itsestään selvää se ei enää ole. Sarjaa on kauden mittaan kritisoitu moneen kertaan myös tylsäksi, mutta ainakin Britannian GP:n alla tunnelmat ovat jälleen erittäin sähköiset.

Max Verstappen vei huippumielenkiintoisen osakilpailun nimiinsä ohittamalla lopussa Ferrarin Charles LeClercin. Nuorukaiset voivat hyvin olla ratkaisurooleissa myös Britannian GP:ssä, joskin Silverstonen rata sopii selvästi paremmin juuri Ferrarille.

Lewis Hamilton johtaa edelleen kuljettajien sarjaa ylivoimaiseen tyyliin, mutta toisaalta kauttakin on vielä jäljellä vaikka kuinka. Juuri nyt näyttääkin siltä, että perinteinen parantaja Mercedes joutuu vaihteeksi varsin kovan hyökkäyksen kohteeksi poikkeuksellisesti juuri loppukaudesta.

Yllätyksiä tiedossa jo lauantaina?

Ihan alkuun on todettava, että Mercedes on edelleen selvä suosikki miehittämään eturiviä sunnuntain kisaan. Kertoimien veroinen suosikki se ei kuitenkaan ole. Mersulla on edelleen sarjan yksi parhaista moottoreista, mutta Itävallan GP näytti että ylikuumeneminen on todellinen uhka ja renkaiden kanssakin on ongelmia. Mersun leirissä toivotaan taatusti, että Britannian GP:ssä ”nautitaan” myös peribrittiläisestä viileästä kelistä.

Parhaat pelikohteet lauantain aika-ajoihin löytyvät haastajista. Rata sopii profiililtaan täydellisesti Ferrarille ja Maranellon väellä on myös selkeä nousuvire. Itävallassa punainen paholainen pystyi paahtamaan läpi kisan täydellä teholla, mikä lupaa hyvää myös Silverstoneen.

Nuori Charles LeClerc on tallin kuskeista se nopeampi ja omaa täydet saumat paalulle lauantaina. Unibetin kerroin 5.50 on naurettavan korkea.

 

Aseta vetosi