Mestarien liiga: HJK - Torshavn klo 19:00 Ti 9.7.2019

mestarien liiga karsinta 30.7.2019 veikkausvihje

HJK aloittaa tiistaina Mestarien liigan karsinnat kotikentällään. Klubilla kävi varsin mukava arpaonni, sillä Färsaarten Torshavn on monta pykälää heikompi joukkue. Kotikentältä olisi silti saatava hyvä tulos, sillä vieraspelit Färsaarilla ovat tunnetusti kaikkea muuta kuin helppoja.

 

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Eurotaival käyntiin Töölössä

HJK aloittaa kauden europaipaleensa kotiottelussa Färsaarten Torshavnia vastaan. Myös viime kaudella HJK vieraili saarella, sillä silloin voitokkaassa otteluparissa oli vastassa Vikingur. Tälläkin kertaa Klubi on selvä suosikki pariin, mutta ilmaiseksi ei näissä otteluissa koskaan voittoa saa.

HJK pääsee aloittamaan parin kotonaan ja ottelu onkin erittäin tärkeä. Niin seura- kuin maajoukkueilla on perinteisesti ollut vaikeuksia Färsaarilla. Jos Torshavn onnistuisi pitämään numerot tasaisina Helsingissä, pari muuttuisi äkkiä ympäripyöreäksi taistoksi.

Tasoero on kuitenkin niin suuri, että me uskomme Klubin suoriutuvan avausosasta melko vaivatta ja sementoivan paikkansa jatkossa jo Töölössä. Joukkueen vire on Toni Koskelan päävalmentajakaudella vahvistunut kaiken aikaa ja viime ottelut Veikkausliigassa ovat olleet jo mainiota jalkapalloa.

Veikkausvihje: Selkeä kotivoitto

Vedonlyöntikertoimissa HJK on asetettu hieman yli puolentoista maalin suosikiksi. Meidän mielestämme ero on suurempi. Vaikka Torshavn on hallitseva sarjamestari Klubin tapaan, joukkue on kaikkea muuta kuin laadukas tälle tasolle.

Färsaarten pääsarja on tasoltaan jossain Suomen Ykkösen keskikastin ja Kakkosen puolivälin paikkeilla. Mikään sarjan joukkueista tuskin edes havittelisi nousua kotoiseen Veikkausliigaan. Tämä kertoo karkeasti siitä tasoerosta, joka joukkueiden välillä on. Yksittäisessä ottelussa voi toki tapahtua mitä tahansa, mutta kyllähän tässä kaikki puhuu HJK:n puolesta.

Näkemyksemme mukaan HJK:n suosikkiasema nousee melko selvästi kahden maalin paremmalle puolelle. Tarjolla on siis loistavia kertoimia vedonlyöntiin ilahduttavasti juuri Klubin puolelta. Tasan kahden maalin tasoitukselle saa Unibetilta kovan kertoimen 2.18. Tämä on loistava valinta tiistain avausosaan.

Aseta vetosi