EM-karsinta: Islanti - Turkki klo 21:45 ti 11.6.2019

veikkausvihje eurooppa-liiga 11.7.2019

Turkki johtaa yllättäen koko lohkoa kaadettuaan sensaatiomaisesti Ranskan kotonaan lauantaina. Islanti on puolestaan ollut varjo muutaman vuoden takaisista sankaruuden päivistään, jolloin arvokisoissa niitettiin isompia maita kumoon urakalla. Silti parhaat pelivalinnat tiistaille löytyvät juuri Reykjavikin viikinkien puolelta.

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Tulikuuma Turkki matkaa Reykjavikiin

Turkki vastasi yhdestä karsintojen suurimmasta sensaatiosta tähän asti kaatamalla hallitsevan maailmanmestarin Ranskan kotonaan 2-0. Euforia on noussut Turkissa, sekä vedonlyöntimarkkinoilla, ennennäkemättömiin sfääreihin. Näin hyvää alkua Turkilta ei ole nähty missään karsinnoissa todella pitkään aikaan. Kolme peliä, yhtä monta voittoa ja maaliero 8-0 on hieno tilastorivi. Silti rehellisyyden nimissä on myös syytä muistaa, ettei vastus Ranskaa lukuunottamatta ole ollut häävi.

Islanti ei ole ollut siinä vireessä, josta joukkue tuli tunnetuksi aiemmissa arvokisoissa. Silti joukkue on voittanut kaksi kolmesta pelaamastaan ottelusta ja on edelleen erinomaisen hyvin mukana taistelussa kisapaikasta. H-lohko on korostetusti kahden kerroksen väkeä, mikä tekee tiistain ottelusta todella tärkeän molemmille.

Ei Islanti ole niin huono kuin kuvitellaan

Islanti on voittanut tähän mennessä ne ottelut jotka pitääkin voittaa eli Andorran ja lauantaina Albanian. Ranskalle tuli puolestaan tyly tappio 4-0 karsintojen avausikkunassa. Albania-ottelusta kokoonpano tuskin juurikaan tiistaille vaihtuu, mikä tietää jälleen Vidar Orn Kjartanssonin tonttia kärkeä ja joukkueen tähden Gylfi Sigurdssonin pelaamista karvan alempana. Kokoonpano on melko passiivinen, mutta sopii tämän hetken Islannille.

Huuma Turkin ympärillä on mennyt jo yli. Voitto Ranskasta oli tottakai hieno suoritus, mutta ei joukkue yhtäkkiä ole niin paljon parempi että sen kuuluisi olla selvä suosikki myös vierasottelussa viikinkejä vastaan. Tasoituksellisia kotimenestyksiä siis peleihin.

Unibet tarjoaa Islanti +0 vaihtoehdolle mahtavaa kerrointa 2.17.

Aseta vetosi