Mestarien liiga: Juventus - Atletico Madrid klo 22:00 ti 12.3.2019

vedonlyönti vihje 12.3.2019 mestarien liiga

Juventus lähtee toiseen ja ratkaisevaan Mestarien liigan otteluun ajamaan takaa Atletico Madridin 2-0 johtoa. Vierasmaali olisi tehtävää helpottanut huomattavasti, muttei Vanha Rouva nytkään mahdottoman tehtävän edessä ole. Juve on kotonaan kivikova.

Test1
Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Atleticon johdolla

Atletico Madrid hyödynsi kotietunsa avausottelussa maksimaalisesti. Jose Gimenezin ja Diego Godinin johdolla Atleti iski lopussa kaksi kertaa, mikä takaa suosikkiaseman jatkopaikan suhteen. Pelillisesti ottelu oli varsin tasainen ja myös Juventus olisi hyvin voinut maalipuiden väliin osua. Toisaalta paikkoja lisämaaleihin oli myös isännillä. Muun muassa Alvaro Moratan maali hylättiin videotarkistuksen jälkeen.

Atletico pelasi avausottelussa varsin tyypillistä peliään. Tiivistä puolustusmuuria on vaikea murtaa ja liukkaiden hyökkääjien vastaiskut ovat äärimmäisen vaarallisia. Torinon Allianz Stadiumilla tehtävä kuitenkin hankaloituu huomattavasti. Juve on vieraidensa tapaan yksi kilpailun kovimpia kotijoukkueita.

Veikkausvihje: Juve voittaa, Atleti jatkaa?

Avausottelun tapahtumat näkyvät mielestämme hieman liikaa tämän toisen osan kertoimissa. Juventus on hurja kotijoukkue ja vaikka pieniä loukkaantumisia ryhmässä onkin, jalkeille saadaan parempi kokoonpano kuin vaikkapa kolmen viikon takaisessa avauspelissä.

Serie A on jälleen kerran sujunut mustavalkoisilta mainiosti. Ensimmäisen Atleti-matsin jälkeen Juve on pelannut kolme sarjapeliä ja voittanut ne kaikki maalierolla 7-2. Toki Udinese tai Bologna eivät ole Atletico Madridin kaltaisia mahtiseuroja, mutta hyvässä vireessä Juve yhtäkaikki tällä hetkellä on.

Jatkopaikasta emme lähtisi isäntien puolelta lyömään vetoa, mutta kotiottelunsa se voittaa kovalla prosentilla. Juven on pakko hakea maaleja aktiivisesti, mikä avaa tilanteita myös vieraille. Vierasmaali tietäisi isännille aikamoista takamatkaa. Kotivoittoon päädytään lähes kaksi kertaa kolmesta, joten NordicBetin markkinoiden kärkipäätä edustava kerroin nostetaan vihjeeksi tiistain huippumatsiin.

Aseta vetosi