Karjala-turnaus to 8. – su 11.11.2018

Karjala-turnaus 2018 polkaistaan käyntiin jo torstaina kun Venäjä kohtaa Suomen Hartwall Areenassa. Nordicbet tarjoaa kertoimet turnaukseen ja ne löytää Jääkiekko – Kansainvälinen ja Karjala Cup nimen alta. Ennen turnauksen alkua on saatavilla kertoimet Karjala-turnauksen neljään otteluun kuudesta, finaalipäivän kertoimet tulevat tarjolle todennäköisesti, kun torstain ottelut on pelattu.

Torstain otteluihin Nordicbet tarjoaa kertoimet Tsekki – Ruotsi -peliin 2.30 – 4.25 – 2.45. Ruotsi on ottelun ennakkosuosikki, vaikka ottelu pelataan Tsekeissä. Lähes samaan aikaan pelataan Venäjä – Suomi ja tämä ottelu pelataan Hartwall Areenalla. Tässä ottelussa kertoimet ovat Suomelle 2.60 – 4.25 – 2.28.

Nordicbet tarjoaa muuten 10 euron ilmaisen livevedon joka viikko kaikille vähintään 10 euron lätkäbetsaajille. Tässähän on oiva paikka ottaa tuo tarjous haltuun.

Perjantai on peleissä välipäivä ja lauantaina pelataan taas. Lauantaina iltapäivästä Ruotsi kohtaa Venäjän ja Nordicbet on antanut tähän otteluun alustavat kertoimet 2.34 – 4.15 – 2.55. Iltaottelussa Suomi kohtaa Tsekin ja tässä ottelussa kertoimet ovat 1.83 – 4.35 – 3.60. Upean alkusysäyksen tähän otteluun antaa Leijonien pelipaitajäädytys, tällä kertaa Kimmo Timonen saa pelipaitanumeronsa Hartwall Arenan kattoon. Joulukuussa Timo Jutilan paitanumero jäädytetään Tampereella pelattavassa ottelussa.

Näihin neljään otteluun Nordicbetiltä löytyy siis jo pitkävetokertoimet, mutta näiden lisäksi pelaaja voi lyödä vetoa tasoitusvedossa, maalien lukumäärästä, tuloksesta, tuplamahdollisuudesta, ottelun voittajasta ja maalimäärästä, maaleista, maalierosta, erävoittajasta ja erien maalilukumääristä. Muista tarkistaa Karjala Turnauksen 2018 kohteet myös muilta vedonlyöntisivustoilta.

Pelaaja voi katsoa ottelut YLE TV2 ja YLE Areenan kautta, joten livestream on tästä Karjala-turnauksesta tarjolla jokaiseen älypuhelimeen ja tablet-laitteeseen. Livevetojen lyöminen on siis todella helppoa. Neljän ottelun kertoimista voisi etukäteen päätellä, että Suomi ja Ruotsi tulevat ratkaisemaan sunnuntaina Karjala Turnauksen voittajan turnauksen viimeisessä ottelussa ja sitä ennen Tsekki ja Venäjä kisaavat kolmannesta sijasta. Meneekö homma kertoimien mukaan vai ratkeaako turnaus jo ennen Suomi – Ruotsi ottelua?

Ylen livelähetykset Helsingin EHT-turnauksesta

Torstai 8.11.

Venäjä – Suomi klo 18.00 Areena, Yle TV2

Tshekki – Ruotsi klo 18.55 Areena (kooste TV2 22.30)

Lauantai 10.11.

Ruotsi – Venäjä klo 12.55 Areena, Yle TV2

Suomi – Tshekki klo 16.50 Areena, Yle TV2

Sunnuntai 11.11.

Tshekki – Venäjä klo 13.15 Areena, Yle TV2

Suomi – Ruotsi klo 17.00 Areena, Yle TV2

Aseta vetosi