Eurooppa-liiga: KuPS - Vitebsk klo 19:00 To 11.7.2019

veikkausvihje eurooppa-liiga 11.7.2019

KuPS aloittaa omalta osaltaan kauden europelit torstaina, kun Kuopiossa vierailee valkovenäläinen Vitebsk. KuPS ei ainakaan voi valittaa arpaonnesta, sillä Vitebsk on selvästi savolaisia heikompi nippu. Viime kaudella kotimaan sarjassa tuli neljäs sija, mutta tämä sesonki on jälleen ollu kuoppainen.

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

KuPS suosikkina ottelupariin

KuPS on löytänyt mahtivireen juuri oikeaan aikaan. Veikkausliigassa jo kärkipaikalla vieraillut ryhmä on parantanut kuin kalakukko juoksuaan kauden alusta. Vaikka yksi avainpelaajista Rasmus Karjalainen siirtyi Hollantiin, materiaali on edelleen tähän vertailuun erittäin laadukas. Uutena hankintana kuopiossa vanha tuttu hyökkääjä Tuco.

Vitebsk on tällä erää pelannut reilut kautta Valko-Venäjän korkeimmalla sarjatasolla. Viime kauden nelostila on joukkueen selvästi paras sitten parinkymmenen vuoden takaisten mitalivuosien. Tuolloin joukkue nähtiin myös pari kertaa eurokentillä, tosin nimellä Lokomotiv-96.

Vitebsk ei ole materiaaliltaan kovin kummoinen ryhmä. Myös heikko alku kotimaan sarjassa tukee tätä näkemystä. Joukkueen runko tulee Valko-Venäjältä muutamalla venäläis- ja ukrainalaisvahvistuksella höystettynä.

Veikkausvihje: KuPS vie avausosan

Tasoerosta huolimatta KuPS haluaa varmasti juuri kotiottelustaan hyvän tuloksen. Vierasottelut syvällä idässä eivät koskaan ole itsestäänselviä tapauksia, mikä nostaa avausosan arvoa. Jani Honkavaara lähteneekin melko rohkealla taktiikalla hakemaan maaleja. Tähän on viime aikaisten esitysten valossa myös kaikki eväät.

Vitebks voisi paperilla olla suunnilleen Veikkausliigan alakastin seura. Siinä mielessä isännät voisivat mielestämme olla selvästi suurempikin suosikki. KuPS on erinomaisessa vireessä ja voittaa ottelun selvästi yli kerran kahdesta. Tarjolla onkin makeita kertoimia savolaisille.

Betway tarjoaa KuPS:n voitosta mahtavaa kerrointa 1.91. Tämä kannattaa ehdottomasti ottaa myös omalle vedonlyöntikupongille mukaan.

Aseta vetosi