Championship: Leeds - Derby Klo 21:45 Ke 15.5.2019

championship 15.5.2019 vihje

Leeds lähtee Championshipin nousukarsintojen välierien ratkaisevaan otteluun 1-0 johdon turvin. Finaalipaikka on kaikkea muuta kuin varma, joten kotijoukkueen on hyökättävä myös kotona aktiivisesti. Toisaalta vierailla on vielä suurempi hätä, mikä sataa suoraan Leedsin laariin.

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Leedsillä etulyönti

Leeds ja Derby taistelevat jälleen keskiviikkona Championshipin nousukarsintojen välierissä. Leeds haki avausmatsissa 1-0 vierasvoiton ja lähtee selvänä suosikkina myös kotiotteluun. Unelma pelaamisesta Valioliigassa siis elää Elland Roadilla.

Leeds pelasi erinomaista futista avausosassa. Joukkue oli jopa yllättävän hyvä pienen vaisumman jakson jälkeen ja paikka nousukarsintojen finaalissa Wembleyllä onkin lähellä. Toisaalta Derbyltä vietiin ottelussa puolikyseenalainen pilkku, joten marginaalit olivat kuitenkin melko pienet.

Leeds on dominoinut joukkueiden keskinäisiä otteluita. Maaliero on nyt tämän kauden osalta 7-1 Marcelo Bielsan joukkueen hyväksi ja onkin vaikea nähdä, miten Derby enää vieraissa venyisi ihmeeseen.

Pässien eväät syöty?

Ennen otteluparin alkua Leedsin heikko vire asetti keskikokoisen kysymysmerkin ennalta paremman joukkueen päälle. Avausosa kuitenkin osoitti, että Leeds on jälleen fantastisessa vireessä ja tällä hetkellä selvä suosikki nousemaan Valioliigaan jäljellä olevista neljästä joukkueesta.

Frank Lampardin Derby on pelannut vahvan kevään, mutta eväät eivät taida ihan riittää enää tässä vaiheessa. Sarjan raastava loppu vaatii veronsa, sillä Pässit ovat pelanneet ykkösmiehistöllään raastavia otteluita jo todella pitkään.

Leeds on joukkeista parempi ja pääsee myös terveemmällä kokoonpanolla keskiviikon matsiin. Mikä tahansa muu tulos kuin kotivoitto olisi iso yllätys. NordicBet tarjoaa Leedsin voitosta hyvää kerrointa 1.75, joka on alkuviikon pankki!

Aseta vetosi