EM-karsinta: Liechtenstein - Suomi klo 21:45 Ti 11.6.2019

em-karsinta 11.6.2019 veikkausvihje

Huuhkajat jatkaa hyvin alkanutta EM-karsintaurakkaansa tiistaina Liechtensteinia vastaan. Lauantain Bosnia-voiton jälkeen köykäinen jalkapallokääpiö pitäisi olla Suomelle suupala. Vastustajan aliarvioimiseen ei silti ole varaa.

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Bosnia kumoon, hurmos jatkuu

Suomi otti riemastuttavasti selkeän 2-0 voiton Bosniasta lauantaina Tampereella. Tulostakin lupaavampaa oli esitys ja peli-ilme, numeroissa ei ollut yhtään liikaa. Päinvastoin, hieman paremmalla viimeistelyllä Huuhkajat olisi voinut vaikka tuplata maalisaldonsa lauantaina.

Huuhkajien ykköstähti oli jälleen kärkimies Teemu Pukki, joka osui kahdesti. Raskas keli näkyi paljon töitä tehneen kärkimiehen otteissa lopussa, mutta eiköhän Liechtensteinia vastaan nähdä jälleen ainakin melko tuore maalitykki. Sanomattakin on selvää, että myös paikkoja on jälleen kuumalle kärkimiehelle luvassa reilusti.

Suomi sai myös jobinpostia Bosnia-matsissa, kun mainiosti aloittanut laitapakki Albin Granlund sekä keskikentän Simon Skrabb joutuivat jättämään ottelun kesken. Liechtensteinia vastaan tämä tuskin kuitenkaan haittaa mitään.

Liechtenstein on lohkon heittopussi

Liechtenstein on J-lohkon selvästi heikoin joukkue. Se on pelannut karsinnoissa nyt kolme ottelua maalierolla 0-11. Viimeksi Armenia pyöritteli kääpiövaltion kumoon helposti 3-0. Nykyvireinen Suomi on selvästi vielä Armeniaa kovempi joukkue, joten tiistaina voi vieraskentästä huolimatta olla tiedossa rumat lukemat.

Liechtensteinin joukkue on pääosin koottu maan omasta sarjasta. Suurin tähti lienee Empolin kärkimies Marcel Büchel. Hyökkäysosasto onkin joukkueen selvästi parasta antia, myös Dennis Salanovic on kelpo peluri. Muilta osin kokoonpano on lähinnä metritavaraa.

Huuhkajat pelaa tällä hetkellä sellaisessa hurmoksessa että oksat pois. Tiistaina reilumpikaan vierasvoitto ei yllättäisi. Haetaan kunnon lunastusta vähintään kolmen maalin Huuhkaja-voitolla, jolle Unibet tarjoaa muhkeaa kerrointa 2.75.

Aseta vetosi