Mestarien liiga: HJK - Crvena zvezda klo 19:00 Ke 31.7.2019

mestarien liiga karsinta 30.7.2019 veikkausvihje
HJK lähtee Mestarien liigan toisen karsintakierroksen ratkaisevaan kotiotteluun hankalasta tilanteesta. Vierasmaali jäi Belgradissa puuttumaan, kun Crvena zvezda oli lopulta 2-0 parempi. Nyt Klubin olisi siis sekä iskettävä vähintään kaksi maalia että pidettävä ”Punatähti” poissa pahanteosta. Tehtävä on hankala, muttei mahdoton.
Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Avausosa isäntien heiniä

HJK lähti otteluparin avausosaan selvältä takamatkalta. Serbian suurseura Crvena zvezda, joka suomalaisille on tutumpi englanninkielisellä nimellä Red Star, pelaa resurssien suhteen aivan eri sarjassa kuin Suomen suvereeni ykkönen. Yksittäisissä otteluissa ja ottelupareissa toki yllätykset ovat aina mahdollisia, mutta melkoista suoritusta jatkopaikka olisi etukäteen vaatinut.

Isännät olivatkin avausosassa selvästi niskan päällä. 2-0 lopputulos jopa hieman mairittelee Klubia, vaikkakin Red Star sai toisen maalinsa aivan ottelun lopussa. Pelitapahtumien valossa reilumpikaan kotivoitto ei olisi ollut vääryys. Erityisesti Klubin hyökkääminen oli todella aseetonta, joukkue ei saanut koko ottelussa käytännössä yhtään kunnon maalipaikkaa rakennettua.

Veikkausvihje: Keskiviikkona luvassa maaleja?

Keskiviikkona pelinkuva tullee olemaan ainakin osittain erilainen. Red Star antanee Klubin pitää kotonaan enemmän palloa ja keskittyy vastaiskuihin, joissa se onkin todella vaarallinen. 2-0 lähtökohdat antavat kaikki valtit vieraille, sillä jo yhdellä tehdyllä maalilla Klubilta vaadittaisiin vähintään neljää osumaa.

Kotonaan kuitenkin myös HJK on paljon vaarallisempi. Sen on nostettava peliään alusta asti, sillä maaleja tarvitaan. Tiedossa onkin suurella todennäköisyydellä selvästi avausosaa aktiivisempi ja aloitteellisempi HJK. Klubin on myös saatava enemmän pallonhallintaa juuri vastustajan puolelle, avauspelissä pallon pitäminen oli lähinnä näennäistä.

Kaikki merkit viittaavat siihen, että keskiviikkona on luvassa myös maaleja. Crvena zvezda on niin laadukas joukkue, että se tekee harvemmistakin paikoista suurella todennäköisyydellä osuman tai pari. Kun Klubikin pääsee hakemaan hurmosta kotiyleisön edessä, voi olla että luvassa on selvästi odotettua viihdyttävämpi kamppailu.

Nopeampi.com tarjoaa yli 2.5 maalista komeaa kerrointa 2.10. Meidän arviollamme vähintään kolme maalia nähdään selvästi yli puolet ajasta, joten hieno pelikohde on tarjolla!

Aseta vetosi