Mestarien liiga: PAOK - Ajax klo 20:00 Ti 6.8.2019

veikkausvihje mestarien liiga 6.8.2019
Tiistai on jalkapallofaneille ympäri Euroopan herkullinen päivä. Yksi hienoimmista otteluista pelataan Kreikassa, jossa PAOK ja Ajax käynnistävät Mestarien liigan karsintaparin. Molemmat joukkueet ovat olleet viime ajat mainiossa iskussa, joten otteluparista tippuu väistämättä kova joukkue. Ajax lähtee selvänä suosikkina pariin, mutta avausosassa puntit ovat tasaisemmat.

 

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Ajax hakee jatkoa Mestarien liigan menestykselle

Nuori Ajax yllätti lähes kaikki viime kauden marssillaan aina Mestarien liigan välieriin asti. Todella lahjakas joukkue on pitkään ollut yksi tulevaisuuden potentiaalisista menestyjistä, mutta viime kaudella suksee tuli kuitenkin aika reilusti etuajassa.

Tällä kaudella menestystä lähdetään toistamaan vuotta valmiimmalla ja kokeneemmalla ryhmällä. Eredivisien mestareilla lohkopaikka Mestarien liigassa on itsestäänselvä tavoite. Ensin pitää kuitenkin selvittää karsinnat kunnialla. Heti avauskierroksella vastus on kovaa luokkaa.

Veikkausvihje: Maaleja luvassa?

Ajax on myös Thessalonikin avausosassa ottelun suosikki. PAOK on kuitenkin todella kovassa vireessä ja heittää varmasti kovan haasteen. Myös PAOK on maansa hallitseva mestari, mutta isännät antavat hieman tasoitusta pelituntuman suhteen. Kreikan liiga alkaa vasta kuun lopulla, joten ihan parhaimmillaan PAOK ei varmastikaan vielä ole.

Houkuttelevin pelivalinta avausotteluun löytyy maalimääristä. Molemmat joukkueista ovat erittäin runsasmaalisia ja isäntien pelituntuman puute ei ainakaan maaliodotusta alenna. Ottelun tärkeys toki voi hieman painaa, mutta PAOK ei ole kotiotteluissaan koskaan peruutellut eikä sitä todennäköisesti tee nytkään.

Yli 2.5 maalia on mielestämme todennäköisempi lopputulema kuin korkeintaan kahteen maaliin jääminen. Kun tarjolla on selvästi yli kahden kertoimia, pelivalinta on helppo. Paras kerroin löytyy Unibetilta, 2.08 on kovan luokan tarjous tiistaille.

 

Aseta vetosi