NFL: Philadelphia - Washington klo 03:20 ti 4.12.2018

nfl vihje vedonlyönti 4.12.2018

Eagles ja Redskins pelaavat isoista asioista NFC Eastin ottelussa. Viikon päättävä Monday Night Football on täynnä panosta, sillä molemmat joukkueet jahtaavat vahvasti paikkaa pudotuspeleissä. Vierailija Redskinsin osakkeita laskee parin viikon takainen karmea loukkaantuminen.

Ykköspelinrakentaja Alex Smith on loppukauden sivussa, eikä korvaaja Colt McCoy näytä tällä hetkellä NFL-tason pelimieheltä. Philadelphialla onkin kaikki valtit käsissään kotikentällään.

Parhaat vedonlyöntitarjoukset:

Eagles katkaisi viime viikolla orastavan tappioputkensa New York Giantsia vastaan. Nyt voitto olisi otettava myös toisesta divisioonavihulaisesta, kun Redskins tulee kylään. Mestaruutta puolustava Eagles on materiaaliltaan selvästi parempi, varsinkin kun vierailta on tärkeimmän pelipaikan haltija sivussa.

Eagles edellä kautta linjan

Hallitsevan mestarin kausi ei ole sujunut aivan odotetusti, mutta potentiaalia Eaglesissa on. Kuin taivaan lahjana joukkue sai uuden ykkösaseen, kun keskushyökkääjä Josh Adams on loukkaantumisten ansiosta saanut näyttöpaikan ja käyttänyt sen tyylillä. Eaglesin juoksuhyökkäys onkin tällä hetkellä varsin hyvissä kantimissa, mikä tekee isäntien hyökkäämisestä selvästi monipuolisempaa.

Carson Wentzin orkestroima hyökkäys on kaikkiaan ollut ihan hyvä ja nyt sillä on täydellinen sauma loistaa huteraa Redskinsin heittopuolustusta vastaan. Myös isäntien puolustaminen on parempaa, varsinkin kun se pääsee mylläämään McCoyn johtamaa hyökkäystä vastaan.

McCoyn johtama Skins-hyökkäys näytti Kiitospäivän ottelussaan lähinnä peuralta ajovaloissa. Ison osan tästä aiheutti toki hyökkäyksen linja, joka on loukkaantumisten vuoksi varsin repaleinen. Tämä avaa Eaglesin pass rushille suoran väylän ahdistella McCoyta jatkuvalla syötöllä. Myös vieraiden juoksuhyökkäys on Adrian Petersonin johdolla kovin köykäistä sorttia.

Veikkausvihje: Eaglesin heiniä?

Etukäteen on vaikea löytää kovin montaa perustettua sille, että Redskins voisi tämän ottelun voittaa. Alkukaudesta hyvin pelannut puolustus on romahtanut kauden mittaan. Hyökkäys on ykköspelinrakentajan puuttumisen ansiosta melkoista selviytymistaistelua, mikä ei varsin laadukasta Eaglesin puolustusta vastaan lupaa hyvää.

Eaglesilla on lähes pakkovoiton paikka ja me uskomme vahvasti isäntiin. Joukkue on jokaisella pelin osa-alueella melko selvästi edellä, joten reilumpikaan repsahdus ei yllättäisi. Tasoitukset liikkuvat kuuden pisteen tuntumassa ja kaikki alle touchdownin on mielestämme aivan loistoluokan pelattavaa.

 

 

Aseta vetosi