NHL: Nashville - Arizona klo 03:00 pe 30.11.2018

nashville arizona nhl pelivihje

Läntisen konferenssin ottelussa on tasan yksi suosikki. Nashville Predators on koko liigan eliittiä ja murskaavan tehokas varsinkin kotikentällään. Arizona Coyotes aloitti hyvin, mutta on sittemmin vajonnut sarjan kellariin. Voittajasta tukin torstaina on epäselvyyttä.

Parhaat vedonlyöntitarjoukset:

Vieraille tuli karmaisevaa jobinpostia tiistain, kun vastikään loukkaantumisesta toipunnut ykkösvahti Antti Raanta joutui uudestaan sivuun. Nyt puhutaan ”alavartalovammasta”, joka voi tarkoittaa montaa asiaa. Tuskin tähtivahti kovin kauaa sivussa on, mutta tähän otteluun ei ainakaan ole asiaa.

Predators jauhaa vastustamattomasti

Myös isäntien puolella löytyy suomalaisväriä maalilta, peräti kaksin kappalein. Pekka Rinne on vielä ykkönen, mutta Juuse Saros kärkkyy lähivuosina konkarin pelipaikkaa. Jo nyt Saros pelaa kakkosvahdeista eniten ja on osoittanut olevansa tulevaisuuden suuri nimi.

Maalivahtien rooli on kuitenkin vahvan Predatorsin takana selvästi pienempi, kuin vaikkapa juuri vierailija Coyotesilla. Predators jauhaa neljän ketjun vauhtiralliaan vahvan viisikkopelin kautta, mikä näkyy myös päästetyissä maaleissa. Preds on selvästi sarjan vähiten omiin päästävä joukkue, mikä luo pohjan kaikille.

Isäntien hyökkäyksessä vastuu jakautuu laajalle, mutta kuuma ykkösvitja on se kirkkain soihdunkantaja. Kun myös alakerta on täynnä nopeaan kiekkoon kykeneviä pakkeja, Predatorsin ainoa realistinen tavoite voi olla Stanley Cup. Joukkue on ollut lähellä jo pitkään, nyt olisi aika lunastaa odotukset.

Veikkausvihje: isäntien komennossa?

Coyotes on paperilla pahasti perässä jo valmiiksi, mutta Raannan loukkaantuminen tekee tehtävästä lähes mahdottoman. Rick Tocchet sai joukkueensa ylisuorittamaan alkukaudesta, mutta viime ajat on ollut selvästi vaikeampaa. Voitot ovat kiertäneet ja tärkeimmäin palasen puuttuminen maalilta syö itseluottamusta.

Predators on menossa vastakkaiseen suuntaan. Homma toimii hienosti ja jyrän lailla etenevä joukkuee pyyhkii tällaisissa otteluissa vastustajaansa varsin kovalla prosentilla. Peleihin nostetaan isäntien voitto ja hieman kovempaa kerrointa haetaan rukkaamalla voittolinjaa puolentoista maalin suuruiseksi. Tämä tarkoittaa selkokielellä vähintään kahden maalin kotivoittoa. Tarjolla olevat yli kahden kertoimet ovat hieno valinta yön otteluun.

 

Aseta vetosi