AFCON: Nigeria - Kamerun klo 19:00 La 6.7.2019

afcon veikkausvihje 17.7.2019

Nigerian ja Kamerunin lauantainen neljännesvälieräottelu Afrikan mestaruusturnauksessa on kisojen tähän asti mielenkiintoisin. Jompikumpi kovista joukkueista joutuu taipumaan, mutta vuorenvarmaa on ettei kumpikaan luovuta helpolla. Nigeria lähtee pienenä ennakkosuosikkina matsiin, mutta Kamerun on jo osoittanut olevansa valmis yllätyksiin.

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Huippumatsi jo neljännesvälierässä

Siinä missä suurin osa Afrikan mestaruusturnauksen neljännesvälieräotteluissa on etukäteen selvästi kallellaan suuntaan tai toiseen, Nigerian ja Kamerunin matsi ei sitä todellakaan ole. Alexandria Stadiumilla pelattavassa ottelussa tippuu pudotuspelien avauskierroksen kenties kovin ryhmä, käy matsissa sitten miten tahansa.

Nigeria on hienoinen ennakkosuosikki, mutta vaikea sitä kovin paljon edellä on nähdä. ”Superkotkat” ovat toki puolustaneet turnauksessa pääosin mainiosti, mutta muuten joukkue ei ole esittänyt mitään ihmeellistä. Alkulohkon päätösottelun tappio Madagaskarille vain vahvisti kuvaa haavoittuvasta ryhmästä.

Kamerun puolestaan voitti lohkonsa eikä ole vielä päästänyt turnauksessa maaliakaan. Molempien joukkueiden vahvuudet lepäävät siis selkeästi puolustuspelissä. Tämän takia lauantain huippumatsin maaliodottama on todella matala.

Lisäminuutteja tarvitaan?

Varsin harvoin jalkapallo-ottelussa paras pelivalinta löytyy suorasta tasapelistä. Tällä kertaa tilanne on kuitenkin juuri tuo. Ensinnäkin voimasuhteiden ollessa lähes tasan, varsinaisen peliajan tasuri ei olisi lähtökohtaisestikaan mikään yllätys. Kun vielä ottelun maaliodotus on erittäin matala, 0-0 tai 1-1 tulosten todennäköisyys kasvaa entisestään.

Tasapelille on tarjolla yllättävän hyviä kertoimia. Näistä paras on NordicBetin tarjoama 3.05, joka on etukäteen ottelun selkeästi paras valinta vedonlyöntiin. Nigeria on asetettu pieneksi suosikiksi kertoimella 2.55, Kamerunin voitosta saa kertoimen 2.95. Jos haluaa pelata ottelun voittajaa, suosittelemme NordicBetin jatkoomenijävetoa Kamerunille kertoimella 2.05.

Aseta vetosi