EM-karsinta: Suomi - Bosnia-Hertsegovina klo 19:00 La 8.6.2019

suomi bosnia em-karsinta 8.6.2019

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat kohtaa lauantaina helteisellä Ratinan stadionilla Tampereella Bosnia-Hertsegovinan. Ottelu on erittäin tärkeä EM-haaveiden kannalta ja lähtökohdat ovatkin suomalaisittain varsin mukavat.

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Jatkaako Huuhkajat hyvää liitoaan?

Suomi aloitti vuoden 2020 EM-karsinnat melko odotetusti. Italia oli avauksessa vahvempi Udinessa, mutta perään Armeniasta haettiin tärkeä vierasvoitto. Italia todennäköisesti menee lohkossa menojaan, joten kaikki on vielä vahvasti omissa käsissä.

Bosnia on yksi Suomen päävastustajia taisteltaessa toisesta jatkopaikasta. Maa on lähtökohtaisesti hieman Suomea parempi paperilla, mutta erot eivät ole isot. Bosnian riveissä pelaa muutama aivan huippunimi, tunnetuimpana kärkimies Edin Dzeko.

Bosnia aloitti omalta osaltaan karsinnat hieman kangerrellen. Armenian joukkue voitti, mutta Kreikan kanssa pelattiin 2-2. Bosnia johti ottelua jo 2-0, joten tyytyväisiä ei vieraiden leirissä varmasti alkuun ole oltu.

Maalimääriä peleihin

Jälleen kerran houkuttelevimmat vetovalinnat otteluun löytyvät maalimäärien puolelta. Bosnia on erittäin hyökkäävä joukkue, joka puskee vauhdilla eteenpäin 4-3-3 muodollaan. Pelintekijä Miralem Pjanic on sivussa, mutta tämä näkyy jo liikaakiin ottelun kertoimissa. Bosnialla on Dzekon lisäksi huippuvireinen Edin Visca takomassa maaleja sisään, joten on vaikea nähdä vieraiden jäävän osumitta.

Huuhkajatkaan ei mielestämme ole nykyisellään ihan niin vähämaalinen joukkue kuin aiemmin. Toki Huuhkajien peli perustuu tiiviiseen puolustamiseen, mutta siinäkin on aukkoja ilmennyt. Teemu Pukin johdolla puolestaan Suomen hyökkääminen on vaarallisempaa kuin pitkään aikaan.

Myös ottelun tärkeys näkyy maalikertoimissa. Liika on kuitenkin liikaa. Lauantaina on kaikki saumat vähintään kolmeen maaliin, joten Unibetin muhkea kerroin 2.43 kuuluu lauantain pelikupongille mukaan.

 

Aseta vetosi