MM-kisat: Suomi - Kanada Klo 17:15 Pe 10.5.2019

mm-kisat 10.5.2019 veikkausvihje

Slovakian MM-jääkiekko alkaa Leijonien osalta todella haastavalla ottelulla. Kanada on yksi kisojen nimekkäimmistä joukkueista ja suurimpia mestarisuosikkeja. Leijonilla on silti etunaan paljon parempi valmistautuminen ja ehjä kokoonpano.

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Leijonat kovassa paikassa

Slovakian MM-jääkiekko polkaistaan käyntiin heti huippuottelulla. Suomi ei ole saanut kisoihin suurimpia tähtiään, joten odotukset Leijonia kohtaan ovat varsin maltilliset. Kanada puolestaan on raijannut kisoihin ison nipun maailman valioita, alkaen sentteri John Tavaresista ja maalivahti Matt Murraysta.

Suomen etuna tässä ottelussa on paljon vieraita parempi valmistautuminen sekä selkeät ja toimivat ketjukoostumukset. Myös maalivahti Kevin Lankinen on esittänyt niin vahvoja otteita, että maalivahtipeli voi yllättäen kääntyä ottelussa juuri Leijonien eduksi.

Päävalmentaja Jukka Jalonen joutuu kisoihin huomattavasti Kanadan virkaveljeään Alain Vigneaultia nimettömämmällä ryhmällä. Tämä ei kuitenkaan ole mikään kuolinisku menestyshaaveille. Edellisen kerran Suomi oli vastaavassa tilanteessa ennen niin ikään Slovakian MM-kisoja vuonna 2011, tulos oli historiallinen toinen kultamitali.

Leijonat valmiimpi avausmatsiin?

Kanadan vahva nimilista on aiheuttanut melkoista hysteriaa vedonlyöntimarkkinoilla. Vaahteranlehtipaitojen kertoimet ovat tippuneet lattiasta läpi, nyt tarjolla on enää 1.50-tasoisia tarjouksia. Tämä on mielestämme aikamoista ylireagointia, useana aiempana vuotena on nähty ettei kova nimilista takaa MM-kisoissa yhtään mitään. Lisätietoja voi kysyä vaikkapa juuri Kanadan viime vuotiselta joukkueelta.

Leijonat on päässyt valmistautumaan kisoihin huolella ja ollut jo pitkään yhdessä. Tämä antaa selkeän edun varsinkin turnauksen alussa. Mielestämme Suomella onkin ihan hyvä sauma yllättää heti avausmatsissa. Suomen suorasta voitosta on tarjolla aivan uskomattomia kertoimia, esimerkiksi Guts antaa Leijonien voitosta mahtikerrointa 5.25. Näin iso ei tasoero joukkueiden välillä missään nimessä ole.

Aseta vetosi