Super Bowl 2019: Pelaajaerikoisveto klo 01:30 su 4.2.2019

vedonlyönti super bowl pelivihje erikoisvedot

Koko urheilua seuraava maailma pysähtyy varhain sunnuntaina Super Bowlin äärelle. Ottelu on kenties odotetuin koko Super Bowlin yli viisikymmenvuotisessa historiassa ja etukäteen myös äärimmäisen tasainen. Parhaat pelikohteet löytyvät tuttuun tapaan pelaajaerikoisvetojen puolelta.

NFL:n loppuottelu Super Bowl on yksi urheiluvuoden suurimpia tapauksia. Vedonlyöntimielessä kyseessä on joka vuosi ylivoimainen magneetti, mistään muusta tapahtumasta ei lyödä läheskään samassa mitassa vetoa kuin Super Bowlista. Ottelu on myös vuodesta toiseen analysoitu niin läpipuhki, että varsinaisista voittajavedoista tai pistemääristä on kovin vaikea löytää erityisen hyviä pelikohteita.

Tämä ei kuitenkaan lainkaan päde pelaajaerikoisvetoihin. Ne ovat varsinkin amerikkalaisten pelaajien keskuudessa nousseet valtavaan suosioon ja vetoja lyödään yleensä täysin mutu-pohjalta. Tämä tietää sitä, että tarjolla on usein erinomaisia pelikohteita edes hieman analyyttisemmalla pelaajalle. Esimerkiksi Tom Brady on tänänkin vuonna hyvin potentiaalinen MVP otteluun, mutta ei sitä nykykertoimilla lapulle kannata merkitä.

Todd Gurley isossa roolissa?

Etukäteen kenties houkuttelevin pelaajaveto löytyy nimellisen isännän Los Angeles Ramsin puolelta. Tähtikeskushyökkääjä Todd Gurley pudotti pari kertaa pallon konferenssifinaaleissa ja sai katsella loppumatsin osan sivurajan tuntumassa. Isossa kuvassa mikään ei kuitenkaan ole muuttunut. Gurley on edelleen Ramsin hyökkäyksen moottori, jonka kautta joukkueen on pakko edetä mikäli kannua meinataan nostella.

Gurley on normaalioloissa räjähtävän juoksunsa lisäksi erittäin varmakätinen pallon koppaaja ja juuri tätä kautta epäilemme Ramsin pyrkimään etenemään. Ramsin peli perustuu varsin paljon play-action hämäyksien kautta tehtäviin heittoihin ja tämän tietää myös Patriots. Ramsin laitahyökkääjät saavatkin varmasti tarkan huomion osakseen, mikä tarkoittaa sitä että monissa pelikuvioissa ainoa vapaa vaihtoehto on juuri takakentällä pyrähtävä Gurley.

Veikkausvihje: Gurleylle yli 3.5 koppia

Konferenssifinaalin mokailut näkyvät aivan liikaa tämän kohteen kertoimissa. Raja voisi olla pykälän ylempänäkin, sillä lyhyet heitot Gurleylle ovat Ramsille täysin peruskauraa. Super Bowlin jännityksessä isot pelit ovat harvassa, mikä tietää varmojen lyhyiden siivujen hakemista vielä normaaliakin enemmän. Tämäkin sataa suoraan Gurleyn laariin.

Patriotsin juoksupuolustus pistää todennäköisesti liinat kiinni, joten Ramsin on keksittävä jotain muuta. Tämä muu on ainakin isolta osalta todennäköisesti juuri joukkueen parhaan pelaajan Gurleyn valjastamista isoon rooliin. Tässä heittopelit ovat aivan avainasemassa. Unibet tarjoaa Gurleyn yli 3.5 vastaanotosta aivan mahtavaa kerrointa 2.15 ja tämä on syytä nostaa omiinkin peleihin välittömästi.

Aseta vetosi