Carabao Cup: Tottenham - Chelsea klo 22:00 8.1.2019

liigacup 8.1.2018 vedonlyönti vihje

Lontoon jättien kohtaaminen on ennalta erittäin mielenkiintoinen tapaus. Molempien päätavoite on luonnollisesti Valioliigassa, jossa varsinkin isännillä on erinomaiset kyttäysasemat Man Cityn ja Liverpoolin imussa. Kuitenkin Carabao Cup saattaa hyvinkin olla kauden ainoa sauma voittaa jotain, joten semifinaalit otetaan taatusti tosissaan.

Parhaat vedonlyöntitarjoukset:

Tottenham pääsee isännöimään semi-finaalien avausosaa uunituoreella stadionillaan. Spurs on pääosin pelannut erinomaiseti viime ajat, ainoana kauneusvirheenä yllättävä tappio Wolverhamptonille. Tiiviissä ottelutahdissa neljä voittoa viidestä viime ottelusta on kuitenkin loistava saavutus. Cityn ja Poolin pelatessa sopivasti ristiin, Spurs onkin yhtäkkiä vahvasti mukana jopa taistelussa Valioliigan mestaruudesta.

Chelsea on hieman yskinyt viime aikoina ja Valioliiga taitaa olla menetetty tapaus. Paikka neljän joukossa on silti edelleen joukkueen ykköstavoite tulevaa Mestarien Liigaa ajatellen, mutta Maurizio Sarri haluaa varmasti myös päättää pokaalittoman kauden. Liigacup on tähän tarkoitukseen se helpoin vaihtoehto, joten erittäin tosissaan myös vieraat leikkiin lähtevät.

Tottenham jälleen edellä?

Tottenham on voittanut joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista ja omaa selvän henkisen etulyöntiaseman myös tiistain otteluun. Joukkueella on myös hieman enemmän pelivaraa kokoonpanojen suhteen, mikä tiukassa vuodenvaihteen rytmissä voi osoittautua ratkaisevaksi tekijäksi. Spursin kannalta avausosasta olisi otettava voitto, jotta Stamford Bidgelle ei jäisi liikaa paineita.

Pelillisesti Spurs on ollut kaksikosta viime viikot parempi. Mauricio Pochettino on saanut joukkueensa pelaamaan erinomaista jalkapalloa ja varsinkin hyökkäyssuuntaan isännät ovat olleet erinomaisia. Tämä onkin tarpeen Chelsean tiivistä pakkaa vastaan.

Veikkausvihje: Spurs vahvempi avausosassa

Kaksiosainen välierä tarjoaa hienon pelikohteen tiistain avausosaan. Spurs on joukkueista parempi sekä myös paremmassa vireessä. Myös kokoonpanot tukevat Tottenhamia, joka haluaa taatusti kotimatsistaan voiton jotta hankalaan vieraspeliin päästään hyvistä asemista. Niukka tappio ei olisi Chelseallekaan mikään katastrofi.

Parhaat pelivalinnat löytyvätkin isäntien puolelta. Selvästi yli kahden kotikertoimet kuuluvat ehdottomasti tiistain peleihin mukaan. Mitään maalijuhlaa ottelusta tuskin tulee, mutta hallittu kotivoitto on ehdottomasti yli kerran kahdesta toteutuva perusmerkki.

Aseta vetosi