Mestarien liiga: Tottenham - Man City klo 22:00 Ti 9.4.2019

valioliiga 6.5.2019 veikkausvihje

Valioliigan joukkueet Tottenham ja Manchester City arvottiin vastakkain myös Mestarien liigassa. Kaksiosaisen puolivälierän avausmatsi on vuorossa tiistaina Lontoossa. Tottenham avaa näin uuden stadionsa osalta myös Mestarien liigan. Panokset ovat kovat, sillä paikka Mestarien liigan välierissä on varsinkin Man Citylle aivan minimitavoite kaudesta.

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Tottenham alamaissa tärkeiden otteluiden alla

Tottenham on sarjassa ollut yllättävänkin heikko viime ajat. Mauricio Pochettinolla onkin paljon miettimistä siinä, miten Valioliigan heikko vire saataisiin käännettyä paremmaksi Mestarien liigassa. Oman mausteensa tuovat myös loukkaantumiset. Isänniltä on varmuudella sivussa ainakin Eric Dier ja Erik Lamela sekä suurella todennäköisyydellä myös Serge Aurier.

Vieraiden osalta loukkaantumiset koskevat lähinnä kärkimies Sergio Agüeroa. Manageri Pep Guardiola toivoi että argokärki olisi pystynyt pelaamaan edes hieman lauantain FA Cupin ottelussa, mutta lääkärit eivät pelilupaa antaneet. City on toki erittäin iskukykyinen ilman Agüeroakin, mutta kyllähän huippuvireinen hyökkääjä oiva lisä olisi vieraiden kokoonpanoon.

City dominoi alusta asti?

Manchester City on sen verran huimassa kunnossa, että otteluparissa on tasan yksi suosikki. Cityllä on hyvin muistissa viime kauden katastrofi Liverpoolia vastaan ja nyt mitään ei takuulla haluta jättää sattuman varaan. Materiaaliltaan vieraat ovat niin paljon edellä, että Cityä on pakko pitää todella selvänä suosikkina jo tiistain avausmatsiin.

City voitti vastaavan ottelun Valioliigassa aiemmin tällä kaudella 1-0, joskin tuo matsi pelattiin Wembleyllä. Samansuuntaista tulosta odotamme tästäkin kamppailusta ja houkuttelevimmat pelivalinnat löytyvätkin vieraiden puolelta. City saa hyviä kertoimia, jotka kannattaa ottaa talteen.

Parhaan kertoimen Man Cityn suoralle voitolle tarjoaa Unibet. Markkinoiden kärkipäätä edustava kerroin 1.87 on mielestämme erinomainen valinta tiistain avausmatsiin. Pitäisimme pienoisena ihmeenä, jos nykyvireinen Tottenham pystyisi pysäyttämään junan lailla etenevän Man Cityn edes kotikentällään.

 

Aseta vetosi