U20 MM: USA- Suomi klo 03:00 6.1.2019

u20 mm jääkiekko 6.1.2019 vedonlyönti vihje

Suomi ei antanut Sveitsin yllättää välierässä vaan paketoi ottelun helposti. USA voitti omassa semissään Venäjän ja joutui tekemään valtavasti enemmän töitä finaalipaikkansa eteen. Onko siinä ratkaisun avain finaaliin?

Parhaat vedonlyöntitarjoukset:

Nuoret Leijonat pelasi turnauksen kenties parhaan ottelunsa välierässä Sveitsiä vastaan. Tai ainakin sen ensimmäisen erän, jonka jälkeen ottelu olikin käytännössä ohi. Kaksi viimeistä erää pelattiin alta pois ja energian säästäminen voi nousta arvoon arvaamattomaan nopeasti tulevassa finaalissa. USA on niukkaakin niukempi suosikki, mutta Suomella on kaikki saumat voittaa historiansa kuudes U20 MM-kulta.

Kaksi tiivistä joukkuetta vastakkain

Mitään maalijuhlia finaalista tuskin on tulossa. USA on vauhdikkaasta pelitavastaan huolimatta myös puolustanut melko hyvin läpi turnauksen. Toisaalta Suomi on viime otteluissa tehnyt tämän vieläkin paremmin, joten maalin hinta tullee olemaan varhain sunnuntaina erittäin kova.

USA on markkinoilla laskettu melko selväksi suosikiksi, mistä olemme eri mieltä. Joukkue pelasi huippukovan välierän Venäjää vastaan, eikä USA materiaaliltaan ole käytännössä lainkaan Suomea edellä. Nuoret Leijonat aloittivat haparoiden, mutta peli on kehittynyt koko ajan ja Kanada-voitto avasi padot myös henkisellä puolella.

Kun Suomen johtavat pelaajatkin Rasmus Kuparin, Eeli Tolvasen ja kumppaneiden johdolla ovat pelillisesti parantaneet alkusarjasta rutkasti, Nuorilla Leijonilla on kaikki saumat kaapata himoittu pokaali mukaansa. Ratkaisu voi piillä juuri Suomen hieman pimennossa olleiden isojen tykkien onnistumisessa.

Veikkausvihje: Suomelle kultaa!

Mielestämme puntit otteluun ovat varsin tasan. Suomi pääsi niin helpolla välierässään, että siitä on pakko laskea sinivalkoisille plussaa. Myös henkisesti tilanne sopii Nuorille Leijonille mainiosti, suurin kohu ottelun alla kohdistuu jenkkien supertähtiin Jack Hughesiin ja kumppaneihin.

Vedonlyöntimielessä katseet kohdistuvat väistämättä Suomen kertoimiin. USA on laskettu aivan liian isoksi suosikiksi, joten Suomelle on tarjolla loistavia tarjouksia. Suorasta voitosta maksettavat selvästi päälle 2.60 tasoiset kertoimet ovat hyviä hakuja, mutta vielä parempaa on tarjolla tasoituksellisista kohteista.

Ottelun matalan maaliodotuksen myötä houkuttelevin vaihtoehto löytyy ottelun lopullisesta voittajasta. Esimerkiksi Unibet tarjoaa Suomen voitolle kovaa kerrointa 2.05 ja tämä on syytä ottaa talteen. Näin vältymme matalan maaliodottaman mukanaan tuomalta tasapeliriskiltä.

Aseta vetosi