Valioliiga: Burnley - Newcastle klo 22:00 ma 26.11.2018

burnley newcastle valioliiga vihje

Burnley ja Newcastle ovat varsin tasainen parivaljakko. Newcastle on hieman paremmassa vireessä, mutta se ei ole vielä tällä kaudella vieraissa voittanut otteluakaan. Burnleyn yskivä kone pitänee heikommasta vireestä huolimatta Harakat kurissa.

Parhaat vedonlyöntitarjoukset:

Maanantain Valioliiga-ottelu ei ole sieltä sarjan viihdyttävimmästä päästä. Panosta sen sijaan löytyy vaikka muille jakaa. Kahden alkukauden pettymyksen kohtaamisesta on luvassa todellinen englantilaisen jalkapallon hegemonia, taisteluottelu vailla vertaa.

Newcastle parantaa, isännillä vaikeaa

Newcastle on ollut viime ajat alkukautta paremmassa vireessä. Luokattoman alun jälkeen petrausta onkin odotettu kuin kuuta nousevaa. Ei Rafa Benitezin poppoo vieläkään ole pelillisesti hurmannut, mutta parannusta on kuitenkin selkeästi ilmassa. Erityisesti joukkueen tiivis puolustaminen on entistäkin vahvemmissa kantimissa.

Burnley puolestaan ei ole ottelua voittanut aikoihin, joten Turf Moorella on vaikeampaa. Myös isäntien puolustus on kuitenkin lähes täyttä betonia, joten vähämaalisia tasuripinnoja on kertynyt maalihanojen kuivumisesta huolimatta. Viimeksi Leicesterin vieraana joukkue oli ylöspäin todella vaisu eikä ollut kertaakaan edes lähellä maalintekoa.

Kokoonpanojen osalta tilanne on melko tasan. Niin Benitez kuin isäntien Sean Dyche pääsevät melko hyvistä asemista otteluun. Burnleyllä on kuitenkin parin avainpelaajan poissaolojen myötä pientä aukkoa varsinkin ylöspäin, mikä on umpitiivistä Newcastlea vastaan varsin harmillista.

Veikkausvihje: umpitiivistä taistelupalloa?

Voittajan veikkaaminen on maanantain otteluun melkoista arpapeliä. Newcastle on paperilla hieman edellä, mutta kotietu toisaalta kääntää vaakaa Burnleyn suuntaan. Turf Moorilta on vaikea hakea pisteitä ja kun muistetaan Harakoiden alkukauden vieraskammo, Newcastlen pelaaminen ei maistu. Burnleyn esitykset eivät myöskään tue isäntien pelaamista.

Ottelun maalimääristä sen sijaan löytyy hyviä pelikohteita. Kahden erittäin matalamaalisen joukkueen ottelussa tuskin tolppien väliin osutaan kovin montaa kertaa, yksikin maali voi hyvin riittää voittoon asti. Ottelun tärkeys tekee kohteesta vielä houkuttelevemman. Tiedossa on tasainen taistelupeli, jossa mitään ei saa tai anneta ilmaiseksi.

Alle kahdelle maalille on tarjolla yli kahden kertoimia, mikä tuntuu erinomaiselta tarjoukselta näin tiiviiseen otteluun.

 

Aseta vetosi