Valioliiga: Liverpool - Wolves Klo 17:00 Su 12.5.2019

community shield 3.8.2019 vedonlyönti vihje kertoimet

Liverpool on sunnuntaina pakkovoiton edessä kotikentällään. Voittokaan ei kuitenkaan välttämättä riitä mestaruuteen, sillä Manchester City on pinnan edellä ennen viimeistä kierrosta. Kaikesta huolimatta Reds hoitanee kauden viimeisen kotiottelunsa Anfield Roadilla tyylillä.

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Pool tarvitsee voiton

Liverpool tarvitsee sunnuntain viimeisestä ottelusta Valioliigassa voiton, jotta mestaruushaaveet pysyvät elossa. Samanaikaisesti pelattava Brighton – Man City ottelu on kuitenkin aivan yhtä tärkeä tässä suhteessa. Jos City voittaa, se on mestari. Jos Brighton onnistuu ryöväämään pinnoja, Pool on lähellä kannua.

Isäntien uskomaton nousu Barcelonaa vastaan Mestarien liigassa antaa varmasti lisää virtaa joukkueelle. Paikka Mestarien liigan finaalissa on jo taskussa ja nyt on paikka jättää kotiyleisölle tyylikkäät jäähyväiset myös Valioliigan puolella. Myös kokoonpanon puolesta tilanne paranee, sillä ainakin Mo Salah lienee jälleen pelikunnossa.

Wolvesilla ei panosta

Missä tahansa muussa tilanteessa ottelu saattaisi olla potentiaalinen ansan paikka Liverpoolilla. Wolves on kuitenkin jo sementoinut paikkansa seitsemäntenä ja valmentaja Nuno Espirito Santo onkin ilmoittanut peluuttavansa sunnuntaina vähemmän peliaikaa saaneita pelureita. Wolvesin avauskokoonpanon ennustaminen on mahdotonta, mutta turvallisesti voi veikata sen olevan normaalitilannetta heikompi.

Jürgen Klopp puolestaan lähtee viimeiseen kotiotteluun kovat piipussa. Mestaruuden osalta kohtalo ei ole omissa käsissä, mutta oma leiviskä pitää silti hoitaa kunnialla. Olisimme varsin yllättyneitä, jos Anfieldin viimeisessä tämän kauden matsissa ei lopuksi kirjattaisi kansiin selvää kotivoittoa.

Liverpoolin vähintään kahden maalin voitosta on markkinoilla tarjolla erinomaisia kertoimia. Esimerkiksi Mr Green tarjoaa tästä kovaa kerrointa 1.87. Kokoonpanojen tullessa sunnuntaina julki, emme usko enää tämän luokan herkkua olevan tarjolla.

Aseta vetosi